[ X ]
FRESH
Știai că Cher și Tom Cruise au fost împreună? De ce s-au despărțit
Olga Manciu, despre MAMA DIN EA: „Uneori poate să nu mănânce, să nu ...
Are un INGREDIENT-MINUNE în casă! În fiecare dimineață, pe stomacul ...
Acum e una dintre cele mai apreciate și bănoase actrițe, dar în liceu ...

Recepție la Palat! Ducesa de Cambridge poartă tiara Prințesei Diana, în timp ce Camilla a optat pentru cea a Reginei-Mamă! FOTO//

O seară prețioasă la Palatul Buckingham! Familia regală a Marii Britanii a luat parte la recepția diplomatică, organizată anual de către Reginei Elisabeta a II-a. Ducele și Ducesa de Cambridge, dar și Prințul Charles și Ducesa de Cornwall au fost printre invitații de seamă!

Îmbrăcate în rochii de gală și purtând tiare, Ducesa de Cambridge (35) și Ducesa de Cornwall au fost în centrul atenției la recepția anuală a Reginei Elisabeta a II-a. Dacă soția Prințului William, însărcinată cu al treilea copil, a ales să poarte superba tiară ce a aparținut Prințesei Diana, Ducesa de Cornwall (70) a optat pentru o altă bijuterie prețioasă a coroanei, și anume tiara Boucheron, care a fost purtată, anterior, cel mai des de către Regina-Mamă.

Recepția este un eveniment social, organizat anual în Londra, menit să întrețină relațiile diplomatice dintre Marea Britanie și celelalte țări. Este cea mai mare recepție ținută la Palatul Buckingham, participând mai mult de 1000 de oameni, din 130 de țări. Printre aceștia se numără membri ai Guvernului britanic, foști prim-miniștri și arhiepiscopi. Dar, cei mai mulți dintre ei, sunt, desigur, ambasadori și oficiali ai ambasadelor din întreaga lume. Marele absent al serii a fost Prințul Harry, care, la acel moment, se afla la un concert caritabil din Chelsea, Londra.

Cum a fost în anii trecuți la recepția diplomatică ținută la Palatul Buckingham!


DEC 6, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII