[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei într-un hotel închiriat din Germania

Izolare sau plăcere? Regele Thailandei, conform informaţiilor apărute în presa internaţională, s-a izolat într-un hotel închiriat din Germania în compania a 20 de femei, scrie okmagazine.ro

Pentru a evita plictiseala, Regele Thailandei a decis să nu fie singur în izolare, să se ferească de temutul coronavirus, dar nu singur, ci în compania a zeci de femei. Se pare că Maha Vajiralongkorn al Thailandei a închiriat fiecare cameră a unui hotel din Germania pentru el, pentru haremul său format din 20 de femei şi pentru servitorii săi.

Cum a fost posibil acest lucru având în vedere că autorităţile au decis închiderea hotelurilor? Simplu! Nu degeaba eşti rege…Grand Hotel Sonnenbichl, locaţia de lux unde se află regele, a solicitat şi a primit un permis special pentru adăpostirea regelui şi a companiei sale. Situat la poalele Alpilor, Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, o vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă şi acces la pârtiile de schi private, scrie t-online.de.

Oficialii hotelului au făcut şi declaraţii şi au dezvăluit că aceasta a fost o excepţie: „s-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”. Oare regele e panicat din cauza covid-19 sau bucuros de compania celor 20 femei din harem?

În plus, se pare că regele a trimis 119 servitori înapoi la Bangkok, deoarece erau suspectaţi de coronavirus. O parte din poporul său nu pare să fie de acord cu gesturile suveranului, deşi insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) a fost folosit de peste 1,2 milioane de ori în 24 de ore.

În Thailanda au fost confirmate aproximativ 1000 de infectări cu coronavirus.


MAR 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...