[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Gabriella Năstas: Seara bunelul ne curăța ...
Dacă ar reveni ÎN COPILĂRIE… Corina Bezdîga-Verlot: „Aş sta în braţele ...
A avut o COPILĂRIE FRUMOASĂ! Gloria Gorceag: „Eram fata de la oraş ...
5 trenduri care vor lua cu asalt străzile vara aceasta

Regina Elisabeta, dezamăgită de o decizie luată de Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ce au refuzat să facă

Meghan Markle nu e genul care să dea prea mare importanţă tradiţiilor şi deja este cunoscut faptul că nu a respectat anumite cutume ale familie regale britanice, cum ar fi obişnuita şedinţă foto din faţa spitalului după naştere. Acum, un nou gest al ducesei de Sussex a strânit uimire: ea şi prinţul Harry au refuzat invitaţia reginei Elisabeta a II-a de a merge la Balmoral, în Scoţia, scrie click.ro.

Regina invită anual întreaga familie la reşedinţa ei din Scoţia, unde petrece două luni în fiecare vară. Nu se pune problema ca cineva să refuze, asta însă până la Meghan şi Harry, care nu au acceptat invitaţia, pe motiv că micuţul Archie, de patru luni, e prea mic. “Meghan şi Harry nu au mers la Balmoral în vară, spunând că Archie e prea mic. E ciudat însă, asta nu i-a oprit să îl ia în Ibiza, apoi în Franţa”, a declarat o sursă, conform thesun.co.uk.

„Dacă vor intimintate, Balmoral e locul perfect pentru asta. Dar totul se învârte în jurul vânătorilor şi a pescuitului, iar asta probabil nu i-a plăcut lui Meghan. Nu a fost niciodată la Balmoral, iar Regina a fost dezamăgită că au refuzat-o”, a mai adăugat sursa din jurul familie regale. Meghan şi Harry nu au fost la castelul din Scoţia nici în 2018, din cauza sarcinii fostei actriţe.

William şi Kate Middleton au fost la Balmoral, însă, cu toţi cei trei copii şi chiar au mers cu un zbor comercial din Norfolk. Asta în contextul în care Meghan şi Harry au fost aspru criticaţi pentru zborurile private luate pentru a merge în Ibiza şi Franţa.


SEP 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...