[ X ]
[ X ]
FRESH
Familia prezidențială - SURPRINSĂ în PMAN, la orășelul de Crăciun! ...
Ea are 61 de ani, iar el, 26! Madonna, în mari tandreţuri cu noul ...
Și-a dorit mult să marcheze SĂRBĂTORILE DE IARNĂ LA PLAJĂ, dar și-a ...
5 RECOMANDĂRI de la Dara: „Sunt cărți în care am subliniat fraze, ...

Regina Elisabeta, ieşire necontrolată în public: şi-a pălmuit unul dintre nepoţi în văzul tuturor

Este de departea cea mai iubită persoană din familia regală britanică, pare că respectă cu stricteţe protocolul regal, însă acum s-a aflat că Regina Elisabeta nu este chiar perfecţiunea întruchipată, scrie okmagazine.ro

Elton John a povestit, în biografia sa, intitulată „Me“, un incident incredibil care a avut-o în centrul atenţiei pe Regina Elisabeta în urmă cu mai mult timp. Potrivit artistului, suverana a avut o ieşire necontrolată la care au asistat mai multe persoane, printre care şi el.

Potrivit lui Elton John, Regina Elisabeta şi-ar fi pălmuit unul dintre nepoţi în văzul tuturor, deoarece acesta a refuzat să plece de la o petrecere la care se aflau. Persoana în cauză este David Armstrong-Jones, cunoscut ca Viscount David Linley, fratele lui Lady Sarah Armstrong-Jones.

Jurnaliştii de la The Sun afirmă că Elton John a dezvăluit că Regina i-a spus lui Viscount Linley să plece de la petrecere alături de sora lui, deoarece aceasta se simţea rău şi avea nevoie de cineva să-i fie aproape şi să o supravegheze.

„Când Linley a încercat în mod repetat să o convingă pe Regină să-l lase să rămână, aceasta l-a plesnit uşor peste obraz, spunându-i «Nu [plici!] te [plici!] contrazici [plici!] cu mine! [plici!] Eu [plici!] sunt [plici!] Regina!». Ştiu că imaginea publică a Reginei nu este definită de frivolitate, dar, în privat, poate fi hilară“, a spus Elton John.

Queen Elizabeth II Attends The Easter Day Service At Windsor Castle


OCT 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...