[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Regina Elisabeta, ieşire necontrolată în public: şi-a pălmuit unul dintre nepoţi în văzul tuturor

Este de departea cea mai iubită persoană din familia regală britanică, pare că respectă cu stricteţe protocolul regal, însă acum s-a aflat că Regina Elisabeta nu este chiar perfecţiunea întruchipată, scrie okmagazine.ro

Elton John a povestit, în biografia sa, intitulată „Me“, un incident incredibil care a avut-o în centrul atenţiei pe Regina Elisabeta în urmă cu mai mult timp. Potrivit artistului, suverana a avut o ieşire necontrolată la care au asistat mai multe persoane, printre care şi el.

Potrivit lui Elton John, Regina Elisabeta şi-ar fi pălmuit unul dintre nepoţi în văzul tuturor, deoarece acesta a refuzat să plece de la o petrecere la care se aflau. Persoana în cauză este David Armstrong-Jones, cunoscut ca Viscount David Linley, fratele lui Lady Sarah Armstrong-Jones.

Jurnaliştii de la The Sun afirmă că Elton John a dezvăluit că Regina i-a spus lui Viscount Linley să plece de la petrecere alături de sora lui, deoarece aceasta se simţea rău şi avea nevoie de cineva să-i fie aproape şi să o supravegheze.

„Când Linley a încercat în mod repetat să o convingă pe Regină să-l lase să rămână, aceasta l-a plesnit uşor peste obraz, spunându-i «Nu [plici!] te [plici!] contrazici [plici!] cu mine! [plici!] Eu [plici!] sunt [plici!] Regina!». Ştiu că imaginea publică a Reginei nu este definită de frivolitate, dar, în privat, poate fi hilară“, a spus Elton John.

Queen Elizabeth II Attends The Easter Day Service At Windsor Castle


OCT 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...