[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Regina Letizia, CEA MAI STRĂLUCITOARE APARIȚIE, într-o rochie decupată, brodată cu sute de perle!

Regina Letizia a marcat cea mai cool și elegantă apariție din ultima vreme, îmbrăcată într-o rochie deosebită. Luni seara, regele Felipe al VI-lea și Letizia au găzduit o cină la Palatul Regal din Madrid, invitat de onoare al regalităților spaniole fiind Președintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa. Iar pentru o asemenea vizită, Letizia s-a pregătit ca la carte, alegând cea mai sexy și prețioasă rochie de seară, scrie www.okmagazine.ro.

A fost superbă pe covorul roșu, purtând concura cu marile actrițe care au defilat de-a lungul anilor la cele mai importante ceremonii de premiere. La banchetul de stat au participat reprezentanți ai guvernului, afaceriști, ambasadori culturali și oameni din presă din ambele țări, Letizia reușind să capteze atenția tuturor.

Cunoscută pentru outfiturile sale fashion și pentru alegerile vestimentare inedite, Letizia a fost fără cusur seara trecută. Majestatea Sa a apărut ca pe podium, într-o rochie deosebită, culoarea albastru regal, brodată cu sute de perle. Creația cu decupaje interesante la nivelul mâinilor și decolteului și cu o crăpătură adâncă pe picior, semnată de Ana Locking, a fost îndelung admirată de invitați, mai ales că Letizia parcă era desprinsă dintr-o revistă de modă. Este pentru prima dată când poartă creațiile acestui brand spaniol, dar cu siguranță este una dintre cele mai memorabile apariții ale reginei.

Iar accesorizarea a fost și ea importantă, Letizia scoțând din vistieria regală una dintre cele mai frumoase piese de colecție, o tiara cu diamante și perle și o pereche de cercei prețioși. Tiara este una cu istorie, fiind creată de o casă de bijuterii în 1920, special pentru regina Victoria Eugeniaa Spaniei (Ena). Diadema de platină conține șiruri de diamante care înconjoară opt perle mari și se spune că a fost inspirată de motivele egiptene care erau populare la vremea respectivă. Această tiară a fost purtată de mai multe ori și de soacra Letiziei, Regina Sofia, dar și de una dintre surorile Regelui Felipe, Infanta Cristina.

Cerceii impresionanți sunt și ei moștenire de la Regina Ena, iar outfitul a fost completat de accesoriile de gală reprezentate de panglica roșie cu o distincție impunătoare pe ea, Ordinul lui Hristos (Portugalia).


APR 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...