[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Regina şi-a invitat rudele la Palat. Meghan şi Kate s-au duelat în ţinute

Regina Elisabeta a deschis porţile Palatului Buckingham pentru ultima petrecere din an în această locaţie. Ducesele Kate şi Meghan, alături de familiile lor, au fost printre cei care au dat curs invitaţiei.

Aşa cum ne-am obişnuit, înainte cu câteva zile de petrecerea de Crăciun de la Sandringham, Regina Elisabeta organizează la Buckingham un prânz cu familia extinsă. Astfel, pe lângă nepoţii ei, Harry şi William, toţi copiii, dar şi verişorii suveranei s-au prezentat la această petrecere de familie.

Prinţul William, alături de soţia sa, Catherine, dar şi cei trei copii ai lor, respectiv George, Charlotte şi Louis, au fost surprinşi făcându-şi apariţia la Buckingham. Această ocazie marchează prima petrecere a Prinţului Louis la Palat, alături de toate rudele sale.

Pentru această ocazie, Catherine a purtat o creaţie elegantă, într-o nuanţă de roz pudrat, care o prinde de minune. Extrem de animată şi jovială, Ducesa de Cambridge i-a salutat pe cei strânşi la Buckingham, alături de fiica ei, Charlotte, care se afla pe bancheta din spate a bolidului.

kate-middleton-profimedia-0403470137

Imediat după ce Ducii de Cambridge şi-au făcut apariţia, i-au urmat Ducii de Sussex. Meghan a optat pentru prima ei petrecere la Buckingham pentru o rochie creată de Erdem, brand preferat şi de către Kate, pe care, însă, a mai purtat-o şi-n 2016.

meghan-markle-profimedia-0403469184

Pe lângă aceştia, la Buckingham s-au mai prezentat şi: Prinţul Philip, soţul Reginei Elisabeta, Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, Contesa de Wessex, alături de fiica ei, Lady Louise, Prinţul Andrew, alături de fiica lui cea mare, Prinţesa Beatrice, Mike şi Zara Tindall, Tomothy Laurence, soţul Prinţesei Anne, fiica Ducelui de Kent, Lady Helen Taylor, Ducele de Gloucester, verişorul de 74 de ani a reginei, acompaniat de soţia lui, Brigitte, Ducele de Kent, alt verişor de-al reginei, Prinţul Michael, de asemenea verişor al suveranei, şi soţia lui, Prinţesă Michael de Kent, etc.

okmagazine.ro


DEC 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...