[ X ]
FRESH
Vasile Macovei – PUS LA PERETE! Uite cum a răspuns la întrebarea „Ți-ai ...
Tu ştiai că Antonia are o soră mai mică? Iată cât de frumuşică este!
Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație
Horoscop 20 februarie 2019. Dilemă în dragoste și o problemă delicată

Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că este amanta soțului ei

Fără îndoială, Camilla Parker-Bowles este cea mai faimoasă amantă regală a secolului XX. În ciuda frumuseții și a gustului desăvârșit, Prințesa Diana nu putea concura cu amanta soțului ei, care era mai bătrână și mai puțin populară în cercurile de prieteni, scrie www.unica.ro.

Povestea dintre Camilla și Prințul Charles este deja bine cunoscută. S-au întâlnit prima dată pe un teren de polo, în anul 1970, când Camilla avea atunci 23 de ani, iar Charles avea 22. Au vorbit mai bine de o oră, iar la un moment dat tânăra aristocrată i-a amintit Prințului de Wales că străbunica ei a fost amanta stră-străbunicului lui.

Charles îi admira firea pozitivă şi lipsa de pretenţii, îi unea pasiunea pentru cai şi viaţa rurală, trăită în spiritul înaltei societăţi englezeşti. Dar moștenitorul coroanei britanice avea nevoie de o mireasă virgină, care să dea naștere viitorilor succesori la tron.

Camilla, confidenta Prințului de Wales, și Regina Mamă au început să evalueze femeile potrivite și, fără să știe, au ales aceeași persoană: pe Diana Spencer, o adolescentă înaltă, blondă, atractivă fără să bată la ochi și care provenea dintr-o familie bună.

Diana a pășit în acest mariaj cu o presimțire legată de Camilla: „L-am întrebat pe Charles dacă o mai iubește pe Camilla Parker-Bowles și nu mi-a dat niciun răspuns clar”, le-a mărturisit ea asistenților lui Charles.

Eforturile disperate ale Dianei de a-şi recâştiga soţul nu au făcut decât să consolideze legătura dintre el şi Camilla. O partidă de amor nu se limita doar să răspundă unor nevoi, ci reprezenta o victorie în plus asupra Dianei. Pe măsură ce mariajul regal se destrăma, Prinţul Charles devenea tot mai dependent de iubirea şi sprijinul Camillei.


MAI 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...