[ X ]
FRESH
Dansatoarea Tatiana Koberidze - destăinuiri de MIREASĂ: „Am avut cea ...
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”
Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. ...

Irina Rimes face școală cu ajutorul televizorului. Caută documentare potrivite pentru dezvoltarea personală!

Dezvoltarea personală, pe care se bate monedă de ani buni, a captat și atenția Irinei Rimes. După o perioadă lungă în care viața ei s-a redus doar la muzică, interpreta de 27 de ani din Republica Moldova a decis să aloce timp și altor preocupări, unele care să-i hrănească mintea și curiozitatea.

Dintre cărți, cursuri și televiziune, Irina a ales ultima variantă ca metodă prin care să învețe lucruri noi. Ea a stabilit ca în fiecare zi să urmărească măcar un documentar, pe diverse teme. „Am acasă un cont la un canal plătit cu filme și seriale, plătesc acolo lunar, sunt client fidel și am tot felul de seriale preferate. Cele mai multe dintre ele sunt documentare. Fac parte din dezvoltarea personală. Le trec în agendă, că nu e ca și cum fac asta în timpul liber. De exemplu, trebuie neapărat să mă uit în fiecare seară la un episod din «Explained» (n.r. – documentar pe diverse teme sociale)”, ne-a spus Irina Rimes.

Când are ceva mai mult timp liber, Irina trece de la documentare la serialele la modă. A luat microbul și recunoaște că uneori pierde mult timp cu ochii lipiți de micul ecran: „Mi se întâmplă să mă uit la seriale ore întregi. Am făcut asta cu «Urzeala tronurilor». Uneori, mă prinde un subiect foarte tare și pentru că nu prea am timp și nici răbdare să fac mai des lucrul ăsta, mă uit într-o noapte și aia e”.

img9491-953x1024

libertatea.ro


MAR 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...