[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

România va fi REPREZENTATĂ de Roxen la EUROVISION 2020. Lumea o aseamănă cu Dua Lipa!

Vești fantastice pentru toți fanii Eurovisionului! România va fi reprezentată la concursul internațional de muzică din acest an de nimeni alta decât Roxen, o tânără talentată, pe care lumea o aseamănă cu Dua Lipa, dar și cu Billie Eilish, scrie cancan.ro.

Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020, concursul internațional de muzică ce se va desfășura, în acest an, la Rotterdam. Artista este originară din Cluj-Napoca și a început să cânte de la o vârstă extrem de fragedă. Mai exact, de la 7 ani, Roxen s-a făcut remarcată prin timbrul său vocal, dar și prin talentul său.

Roxen a rupt topurile muzicale cu melodia „You don`t love me”, piesă ce s-a auzit peste tot în lume, în ţări precum Franţa, Rusia şi Spania. Single-ul ei de debut, „Ce-ţi cântă dragostea“ a fost lansat în anul 2019 și s-a clasat pe locul 32 în preferințele muzicale ale oamenilor. Datorită timbrului său vocal, Roxen este asemănată cu Billie Eilish și Dua Lipa. De asemenea, Roxen este cea mai cunoscută și apreciată dintre cei 3 finaliști.

Eurovision 2020 se anunță a fi o competiție strânsă, căci toate țările și-au trimis în „ring” cei mai de preț artiști, pentru a câștiga premiul cel mare. România a avut o clasare extrem de bună la Eurovision în anul 2017, atunci când Alex Florea și Ilinca Băcilă au concurat cu melodia „Yodel it”. Piesa ne-a clasat pe locul 5 în marea finală a concursului internațional.


FEB 12, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...