[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Ruby nu a mai ieșit din casă de aproape o lună. „Ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru”

Ruby  se află în izolare la domiciliu alături de bunica și iubitul ei. Aceasta nu a mai ieșit de aproape o lună din casă. Din păcate, vedeta și iubitul ei fac parte dintre cei care nu au reușit să-și facă suficiente provizii pentru această perioadă.

Izolată la domiciliu de aproape o lună, din cauza pandemiei de coronavirus, cântăreața își umple timpul cu diverse activități. „Aș fi crezut că după ce ies de la Survivor scap de izolare, dar nu s-a întâmplat așa! Stau cuminte, în casă, de vreo trei săptămâni deja, fac toată ziua curățenie și nu termin niciodată, mă iubesc cu copii mei pe patru roți’, ascult muzică, mai prăjesc un cartof și mă gândesc că tot răul spre bine”, a declarat Ruby pentru viva.ro.
După ce la Survivor a avut probleme cu lipsa hranei, iată că istoria se repetă, de data aceasta din cauza pandemiei de coronavirus.

Artista a apucat să facă provizii pentru pisicile și cățeii săi, însă nu și pentru ea. „Provizii am făcut mai mult pentru căței și pisici! Au zeci de kilograme de bobițe și pliculețe și osulețe și nisip, spre deosebire de noi, care ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri. Oricum, trecem și peste asta, când ne roade stomacul și plictiseala, ne găsim un motiv de ceartă și dupa aia două de împăcare, ca să ne mai certăm o dată dupa (râde)”, a povestit Ruby pentru sursa citată.

libertatea.ro


MAR 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...