[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

S-a aflat ce nume va purta bebelușul prințului Harry și al lui Meghan Markle. Britanicii sunt într-o frenezie totală

De când prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au anunțat că vor avea un copil, în luna octombrie a anului trecut, casele de pariuri din Marea Britanie pur și simplu au fost luate cu asalt. Britanicii pariază zi și noapte, deși nici măcar sexul bebelușului nu a fost anunțat.

Dacă, în mod normal, nu e foarte greu de ghicit numele unui moștenitor al tronului britanic, existând niște tipare pe care membrii familiei regale le respectă, cum ar fi să dea copilului un nume purtat de un bunic, străbunic ș.a.m.d., de data aceasta nu va fi deloc simplu, dat fiind faptul că în ecuație intră și Meghan Markle, născută peste ocean. Aceasta ar putea veni cu o idee complet originală în ceea ce privește numele.

Cum nimeni nu știe cum gândește Meghan, britanicii pariază luând în calcul cunoscutele din ecuație. Astfel, la casele de pariuri favorit de departe este prenumele Victoria.

Tot în top, dar la ceva distanță se află și Albert, Diana sau Philip. Nașterea prințului, în primăvară, va face cu siguranță câțiva britanici bogați, pe cei care au pariat corect. Până atunci, însă, toți ochii sunt ațintiți pe Meghan, a cărei burtică se mărește pe zi ce trece, ceea ce-i face pe mulți să speculeze faptul că ar putea fi însărcinată cu gemeni.

libertateapentrufemei.ro


DEC 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...