[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

SALARIUL unei super vedete TV din România! Este vorba despre zeci de mii de euro!

Teo Trandafir prezintă de o bună perioadă de timp emisiunea „Teo Show” difuzată pe Kanal D, de luni până joi de la ora 15.00. Vedeta are ştate vechi în lumea televiziunii şi se vehiculează că ar încasa lunar un salariu decent. Teo prezintă alături de Bursucu, antrenor de dans şi, mai nou, prezentator în multe show-uri de la acest post! 

Teo Trandafir a lucrat în trecut la PRO TV, dar de ceva ani face audienţe la Kanal D. În anul 2013, vedeta a semnat un contract extrem de profitabil și de atunci emisiunea sa, „Teo Show”, este una dintre cele mai urmărite de pe post.

S-a zvonit că ar câştiga 20.000 de euro pe lună, conform bugetul.ro. Prezentatoarea a dezvăluit că această sumă este exagerată, ea fiind plătită decent.

„Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa sa fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!”, a declarat Teo Trandafir pentru VIP24.

www.viva.ro


IAN 31, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...