[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Diana Voevuțki – MEREU PE GRABĂ: Am trecut o fugă până la mama. Deja ...
Un local cu o istorie de peste 20 de ani S-A REDESCHIS în sectorul ...
Ion Ceban, cu mingea pe teren: „Chișinăul va avea echipă de fotbal, ...
Timp de 22 de ani - FIDELĂ PĂRULUI SĂU! Model: Dacă m-am hotărît la ...

Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”

Actrița Salma Hayek, deși o celebritate de primă mână, are aceleași probleme ca toate femeile. Deși arată bine indiferent de greutate, kilogramele o preocupă, scrie libertateapentrufemei.ro

Iar cea mai bună dovadă e aceea că a postat recent pe Instagram un pasaj dintr-un film de acum 15 ani, în care dansează languros, cu abdomenul la vedere. E un pasaj din filmul ‘After the Sunset’, unde partener de platou i-a fost actorul Pierce Brosnan.

‘A fost odată ca niciodată… când eram slabă’, a scris ea pe rețeaua de socializare nostalgică, dând de înțeles că între timp lucrurile s-au schimbat.

 


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Fanii au sărit imediat cu complimentele, și pe bună dreptate, spunându-i că arată perfect indiferent de ce spune cântarul. Mai mult, au fost destui care i-au transmis actriței că oprinde mai bine postura de femeie voluptoasă. Printre cei care au complimentat-o, asigurând-o că e la fel de frumoasă ca de obicei s-a aflat inclusiv Pierce Brosnan. La începutul lunii septembrie, Salma Hayek a împlinit 53 de ani. Și-a delectat atunci fanii cu o fotografie în care apare în costum de baie din două piese și a scris: ‘Da, mâine împlinesc 53 de ani. Și?’.  


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


NOI 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...