[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – prima dată, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

Schimb în natură la „Vocea României”, între Irina Rimes și Brenciu: „El îmi aduce flori, eu i-o aduc pe mama să-i gătească”

O relație specială, diferită de cele presărate cu înțepături pe care le-a dezvoltat Horia Brenciu cu Smiley și cu Tudor Chirilă, s-a înfiripat între noul jurat de la „Vocea României” și singura prezență feminină din show-ul de talente, Irina Rimes, scrie libertatea.ro

Nu, nu e vorba de o relație… nelalocul ei, ci una cât se poate de cuminte. Și bazată pe interes, de ce să n-o spunem? Horia Brenciu a descoperit bunătățile moldovenești pe care le face mama Irinei și abia așteaptă pauzele pentru a le gusta! Iar la schimb, îi aduce Irinei, în fiecare zi de filmare, un trandafir alb.

Cumva, e reciproc. El îmi aduce flori, eu i-o aduc pe mama să-i gătească”, ne-a spus Irina, care o cheamă frecvent pe mama ei de la Chișinău, să-i gătească bunătăți ca acasă.

vocea-romaniei-2-1-1024x683

Am o relație extrem de frumoasă cu Irina și cu mama ei, o relație cum n-am avut de foarte mult timp. Chiar, dacă stau bine să mă gândesc, pe vremuri, când eram coleg cu Loredana, niciodată Loredana nu mi-a dat o micșunică, o atenție! Acum e altceva”, a intervenit Horia, mărturisindu-ne și că a fost nevoit să crească numărul orelor de tenis, de când mănâncă moldovenește: „De asta m-am apucat mai serios de tenis. De când a venit mama Irinei în culise, să ne aducă tot felul de supe, ciorbe și așa mai departe, m-am apucat și mai serios, ca să nu las țesutul adipos să crească în neștire”.

vocea-romaniei-724x1024

Rămasă singura prezență feminină din show-ul de la PRO TV, de când a plecat Andra, Irina spune că nu se simte stingheră între trei bărbați – patru, dacă-l punem la socoteală și pe Pavel Bartoș, prezentatorul concursului de talente -, din contră! „Eu mă simt foarte privilegiată printre trei bărbați. Chiar e bine. Mă simt protejată, mă simt ascultată ca femeie – mai puțin, uneori, când începe să vorbească Tudor Chirilă, dar intervine Horia și-l dă repede pe brazdă și lucrurile se rezolvă instant. Mă și răsfață, da”, ne-a mărturisit miniona cântăreață.


SEP 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...