[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
,,Ești cum te-am visat” CEA MAI NOUĂ MELODIE de la Mihaela Tabură: ...
Violeta Grecu S-A CĂSĂTORIT!: Doar noi …cu măști, parcă plăteam serviciile ...
Mark Stam ESTE ENTUZIASMAT: Abia aștept să vă arătăm SURPRIZA!
Daniela Crudu şi-a expus la mare trupul cu operaţii de 25.000 €. ...

Se împacă Jennifer Aniston cu fostul soț, Justin Theroux? Iată dovada!

Oricât de mult ar încerca “foștii” să rămână prieteni, după ce s-au despărțit, mai cu seamă dacă au fost căsătoriți, așa ceva e, de obicei, imposibil. Există încă lucruri nespuse, frustrări, poate furie, iar prietenia pur și simplu nu poate exista scrie libertateapentrufemei.ro.

Iar dacă, printr-o minune, cei doi reușesc să facă prietenia să funcționeze, de multe ori se întâmplă și ca relația amoroasă să fie reluată, pentru că, cel mai probabil, nu a fost total consumată.

Presa tabloidă de peste Ocean scrie că așa ar sta lucrurile între Jennifer Aniston și fostul soț, Justin Theroux. Joi, vedeta din “Friends” a dat o petrecere de Ziua Recunoștinței, iar printre invitați s-a aflat și actorul Justin Theroux, care s-a separat de Jennifer în februarie 2018.

Toată lumea vorbește despre o împăcare și pe bună dreptate. Altfel ce ar fi căutat Justin la petrecerea pe care Jennifer a dat-o pentru cei mai buni prieteni? Pe lista invitaților s-au aflat Courteney Cox, Jason Bateman și soția lui, Amanda Anka, Jimmy Kimmel și soția lui, Molly McNearney, Will Arnett și nu numai.

printre-invitatii-lui-Jennifer-Aniston-s-a-aflat-si-fostul-sot-Justin-Theroux

Și, crezi sau nu, Jennifer Aniston chiar a gătit. Pentru că Jimmy Kimmel, cunoscut om de televiziune, și-a dorit enchilada, vedeta i-a făcut pofta.

Masa a fost extrem de somptuoasă, încărcată de bucate, s-a băut vin, mult vin, atomosfera a fost una romantică, grație lumânărilor aprinse, dar voia bună a fost la ea acasă. Petrecerea nu a fost una ‘de fițe’, fiind, mai degrabă, o întrunire între prieteni. Între niște oameni haioși și puși pe glume, după cum arată întregistrările și fotografiile postate pe rețelele de socializare.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston) pe


DEC 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...