[ X ]
[ X ]
FRESH
Stă acasă de 3 săptămâni și NU A MAI RĂBDAT! Ana Cernicova: „M-am ...
Kătălina Rusu a povestit ISTORIA DE DRAGOSTE cu soțul ei: „Nu a fost ...
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...

Secretul siluetei lui Celine Dion. Ce mănâncă vedeta la micul dejun? Vei fi uimită

Trecută de 50 de ani, Celine Dion rămâne una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica internaţională. Cu un succes fabulos, Celine are fani în toată lumea, iar pe lângă muzică, artista este apreciată şi pentru felul în care arată şi reuşeşte să se menţină la vârsta sa, scrie clickpentrufemei.ro

Părerile sunt împărţite, asta pentru că unele guri susţine că este mult prea slabă. Mai mult, au apărut adesea zvonuri cum că Celine Dion ar suferi de o boală. Nimic nu a fost confirmat.

Cum reuşeşte vedeta să se menţină în formă?

Dansul a făcut parte din ADN- ul meu toată viaţa mea. Mi-am dorit mereu să devin balerină şi recent am început să iau lecţii de balet. E un vis. Şi e atât de greu. Fac patru antrenamente pe săptămână ( de balet). Oamenii spun că sunt prea slabă, dar chiar mă antrenez foarte mult. Îmi place mişcarea şi slăbitul vine la pachet cu ea”, a declarat artista, potrivit viva.ro.

Ce consumă Celine Dion la micul dejun? Ei bine, nimic special. Vedeta preferă croissantele simple, la fel şi cafea şi de cele mai multe ori acesta îi este meniul dimineaţa.

„Zvonurile că aş mânca doar salată şi mâncare raw-vegană nu sunt adevărate. Adevărul este că mănânc cât pot de sănătos”, a declarat Celine, care mai spune că şi gena o ajută să se menţină slabă.

„Genetic, sunt foarte norocoasă. Am fost slabă toată viaţa, şi la numai câteva săptămâni după ce l-am născut pe René-Charles, în 2001, am revenit la greutatea normală. Fără sport şi fără dietă’, a mai spus Celine Dion.


FEB 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...