[ X ]
[ X ]
FRESH
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...
A filmat, totuși, VIDEOCLIP NOU! Diana Stoica: „Au avut loc filmările ...
A avut JOBURI DIFERITE – decorator, moderator, DJ și make-up artist! ...

Selena Gomez, despre copilăria ei dificilă: ”Mama avea trei locuri de muncă”

Selena Gomez, e azi una din cele mai cunoscute tinere artiste și puțin știu cât de grea a fost viața ei înainte să devină faimoasă. Născută de o adolescentă, Selena a copilărit în sărăcie și spune că îi datorează totul mamei sale. Selena Gomez s-a născut în 1992, în statul american Texas, scrie unica.ro

Tatăl ei, Ricardo Joel Gomez, de origine mexicană, a botezat-o după cântăreața Selena Quintanilla-Pérez. Mama ei, Amanda Cornett avea 16 ani când a născut. Cinci ani mai târziu, părinții au divorțat, iar micuța Selena a rămas cu mama ei. Au urmat ani grei pentru cele două.

Vedeta își amintește că mama ei căuta ultimele monede de prin buzunare pentru a cumpăra mâncare și cu greu strângeau bani ca să ia o pungă de paste. ”Eram frustrată pentru că părinții mei nu erau împreună. Nu vedeam lumina de la capătul tunelului. Mama muncea din greu ca să-mi ofere o viață mai bună. Mi-e teamă de ce s-ar fi ales de mine dacă nu plecam din Texas”, a povestit Selena Gomez.

”Mama era foarte puternică în fața mea. Faptul că m-a născut la 16 ani era o mare responsabilitate pentru ea. A renunțat la totul pentru mine, avea trei locuri de muncă, și-a sacrificat viața pentru mine.”

Pentru că mama ei a început o carieră în teatru, Selena Gomez a devenit interesată de această lume. A început să participe la audiții și în 2002 a primit primul rol într-un serial pentru copii. De aici, viața ei a urmat o pantă ascendentă și, în adolescență, era deja foarte cunoscută. Din păcate, problemele nu s-au terminat aici.

 În 2015, Selena Gomez a fost diagnosticată cu lupus, o boală autoimună gravă, care a făcut-o să își anuleze mai multe concerte. La scurt timp, vedeta a anunțat că suferă de depresie și anxietate din cauza bolii. Mai mult, lupusul i-a afectat și rinichii, astfel că, în 2017, a suferit un transplant, donatoarea fiind prietena ei bună, Francia Raisa.


MAI 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...