[ X ]
FRESH
După o NUNTĂ INTERNAȚIONALĂ în Moldova, Doinela Cecan și soțul său ...
A lansat O CULEGERE DE VERSURI și lucrează la una nouă! Rodica Toma: ...
Delia a cedat când i s-a spus că a îmbătrânit: «Să-mi cumpăr un baston? ...
Cele mai mari greșeli pe care le fac femeile în relație

Selena Gomez, internată DIN NOU la un centru de reabilitare!

Abia a trecut un an de când Selena Gomez a părăsit un alt centru de reabilitare, după un tratament de aproximativ o lună, și, iată, artista are, din nou, nevoie de ajutorul medicilor. 

Selena Gomez nu reușește să facă față problemelor de sănătate pe care le are și a decis de bună voie să se interneze într-o clinică psihiatrie pentru a se trata de depresie și anxietate, afecțiuni căpătate după ce a fost diagnosticată cu lupus, o afecțiune autoimună incurabilă. “Simțea că trebuie să se îndepărteze de toți și de toate și să se concentreze doar asupra sa. A devenit foarte puternică.” – a declarat o sursă apropiată Selenei Gomez pentru o revistă nord-americană.

Cu toate că pe plan sentimental i-a mers bine, Selena împăcându-se cu Justin Bieber și continuând celebra poveste de dragoste întreruptă brusc, pe celelalte planuri, pentru Selena, anul 2017 a fost destul de greu.  Artista a trecut printr-o operație de transplant de rinichi, donatoarea fiind chiar una dintre cele mai bune prietene ale sale. De asemenea, a muncit și foarte mult atât în calitate de producător al serialului 13 Reasons Why, cât și ca actriță în filmul lui Woody Allen, O zi ploioasă în New York, care va avea premiera anul acesta.

selena1


FEB 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...