[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Sharon Stone, pictorial incendiar la 61 de ani!

În timp ce pentru multe femei se confruntă cu frica de îmbătrânire, Sharon Stone sfidează timpul și apare într-un pictorial incendiar în revista Vogue Portugal. 

Actrița americană Sharon Stone demonstrează încă o dată că femeile pot fi frumoase și sexy indiferent de vârstă, într-un pictorial topless pentru ediția potrugheză a revistei „Vogue“, dedicată sexualităţii, potrivit Adevărul.

Printre fotografiile realizate de fotograful sloven Branislav Simoncik se numără și cele în care Sharon Stone apare într-o piscină cu sânii goi la vedere și în care aceasta a recreat faimoasa scenă din „Basic Instinct“, unde a interpretat rolul care a făcut-o celebră în toată lumea, Catherine Tramell.

Întotdeauna au existat persoane care au încercat să mă reducă la tăcere dintr-un motiv sau altul. Mi s-a spus că nu sunt suficient de frumoasă, că nu sunt suficient de talentată. Iar acum, pentru că nu sunt suficient de tânără. Aşa că da, mă lupt cu îmbătrânirea pentru că sunt pedepsită că am 60 de ani“, a dezvăluit actriţa.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone) pe

Sharone Stone a mai pozat nud în 2015 pentru revista Harper’s Bazaar, dar a renunțat la haine și pentru coperta revistei Paris Match, în urmă cu zece ani. Primul shooting de acest gen a fost realizat în 1990, în paginile revistei Playboy. Actrița, care a mărturisit că nu a fost niciodată considerată o femeie cu sex-appel, pare a ști secretul tinereții fără bătrânețe. Multe femei și-ar dori să arate ca ea și nu doar la 60 de ani. Ea a spus că nu a apelat la operații estetice, dar în schimb, a făcut injecții cu substanțe menite să îi întinerească tenul. Pe lângă frumusețe, actrița se poate lăuda și cu un IQ peste medie, mai exact de 154. Sharon Stone este un fost model profesionist, care a renunţat la modă pentru a deveni actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în lumea cinematografiei odată cu rolul din Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger.  


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sharon Stone (@sharonstone) pe

unica.ro


MAI 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...