[ X ]
FRESH
Gafă marca Donald Trump. Președintele american și-a lăsat soția în ...
A vorbit despre PERIOADELE COMPLICATE! Anastasia Lazariuc: „De câteva ...
Valeria Lungu – din nou, EROINĂ în noul videoclip al mamei sale! Victoria ...
Dakota Johnson a îngrozit publicul! A apărut super sexy, dar cu păr ...

Brad Pitt și Jennifer Aniston vor juca împreună într-un film? Vor să-și aducă povestea de iubire pe marile ecrane

Brad Pitt și Jennifer Aniston vor juca împreună într-un film. Cel puțin așa susține tabloidul britanic Daily Star și revista australiană „ New Weeekly”, care anunță că cei doi își vor aduce frumoasa poveste de iubire și pe marile ecrane, scrie www.libertateapentrufemei.ro

Ei nu au jucat niciodată împreună într-un film, pe vremea când erau căsătoriți, iar acum vor să-și îndeplinească această dorință.

„Jen și Brad adoră ideea de a juca, în sfârșit, într-un film împreună”, a declarat o sursă pentru revista „New Weekly”. Se pare că cei Brad și Aniston își doreau de mult timp să facă acest lucru, iar acum pentru că sunt din nou împreună vor să-și reia proiectele mai vechi.

Brad Pitt și Jennifer Aniston ar forma un cuplu și în viața reală

„Când erau căsătoriți obișnuiau să-și aleagă unul altuia scenariile și să-și dea sfaturi. Ei au o grămadă de scenarii vechi pe care plănuiau să le joace împreună , dar pe care s-a pus praful”, a mai spus sursa, precizând că cei doi chiar vor să se pună pe treabă, deși despre Brad Pitt s-a scris că e tentat să renunțe la actorie pentru a se dedica pasiunii lui de a crea mobilier.

Brad Pitt și Angelina Jolie au anunțat că divorțează în urmă cu doi ani, iar recent Jennifer Aniston a dezvăluit și ea că s-a despărțit de soțul ei, Justin Theroux. De atunci, presa de peste Ocean vorbește numai de împăcarea lui Pitt cu Aniston, care ar fi decis să-și dea încă o șansă și să formeze din nou un cuplu. Însă, niciunul dintre actori nu a confirmat informația, iar în ultima vreme Brad  a fost văzut tot mai des în compania lui Neri Oxman,   arhitectă americană și profesor universitară, care însă este căsătorită.

hepta_3401621


APR 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...