[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Kim și Kourtney Kardashian, unu la unu într-un shooting foto pe plajă

Cele mai mari fete din familia Kardashian au încins spiritele pe rețelele de socializare. Se relaxează într-o vacanță exotică în Insulele Turks și Caicos, profitând de soare și de nisipul fierbinte pentru un nou shooting foto incendiar, scrie okmagazine.ro

Costumele de baie decoltate au fost un musht-have în această vacanță, iar Kim și Kourtney Kardashian au fost cum nu se poate mai sexy, îmbrăcate aproape identic. În costume de baie închise la culoare și accesorizate cu șapcă cu cozoroc transparent, cele două dive au fost aproape identice. Iar fotografia în această ipostază a strâns peste două milioane de aprecieri în doar câteva ore de la publicarea pe Instagram.

Pozând spate în spate, mulți au crezut că văd dublu, mai ales că amândouă sunt într-o formă fizică de invidiat, iar pentru formele lor au tras din greu la sala de forță. Cu așa o comunitate online, mai bine de 110 milioane de utilizatori care o urmăresc, și cu astfel de fotografii distribuite, nu e de mirare că cea mai mare dintre Kardashian, Kim, este atât de faimoasă.

Foto: Instagram


APR 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...