[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Simona Halep a vorbit despre cel mai important moment pe plan profesional

Simona Halep a prezentat uni, când a venit la București, cupa pe care a cucerit-o la Paris. Campioana României s-a bucurat foarte mult, așa cum era firesc să se întâmple. Și-a prezentat cupa în fața a 20.000 de persoane, scrie teotrandafir.com.

Simona Halep a vorbit despre cele mai frumoase momente

Simona Halep a povestit că sâmbătă, pe terenul din Paris, a avut parte de cele mai frumoase momente din cariera ei. Campioana României nu vorbește prea des despre viața sa personală. În schimb, vorbește despre meciurile sale, despre tehnica sa. Prea puțin vorbește despre timpul liber sau despre cum se relaxează.

Simona a vorbit despre cea mai frumoasă secundă din viața sa. „Cea mai fericită secundă? Oare? Sâmbătă, pe terenul de tenis, bineînţeles, când am ridicat trofeul, dar, în viaţa personală atunci când s-a născut nepoţica mea.”, a declarat campioana, potrivit viva.

„Despre sport pot să spun că, la acest turneu, chiar în finală, la set şi 2-0, am simţit că dacă nu reacţionez şi nu schimb ceva, nu schimb tactica jocului, o să pierd din nou finala, aşa că am încercat să fiu mai agresivă, să merg spre fileu, să fiu mai relaxată, şi să dau importanţă fiecărui punct. Atunci am schimbat soarta meciului şi am reuşit victoria”, a mai declarat Simona Halep potrivit sursei menționată anterior.

Campioana României a făcut aceste declarații în cadrul lansării unei campanii în care este implicată.


IUN 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...