[ X ]
[ X ]
FRESH
Marcel și Cornelia Ștefăneț, DESPRE EMIGRARE: „Aici chiar nu depinde ...
10 ținute care costă MAI PUȚIN DE 50 DE LEI fiecare! Jurnalistă: „Nu-mi ...
Lilu a povestit CUM A AJUNS SĂ LUCREZE „la Plahotniuc”: „Mi-am asumat ...
Andreea Bălan recunoaşte că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. ...

Simona Halep se mărită! Când va avea loc marele eveniment

Simona Halep a declarat în mai multe rânduri că își dorește foarte mult o familie și copii și se pare că visul I s-a împlinit. Ea a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc!

Îndrăgita jucătoare de tenis trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, fiind împlinită atât pe plan professional, cât și personal.  Acesta are de câteva luni o relație cu Toni Iuruc, iar lucrurile par să fie foarte serioase între ei. Simona a fost cerută în căsătorie și se pare că a acceptat, potrivit wowbiz.ro. Mai mult, ea și Toni au început pregătirile pentru marele eveniment.

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești. Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit” a spus un apropiat al familiei Simonei Halep, potrivit wowbiz.ro.

„Acum sunt mult mai relaxată și mai deschisă. Da, am un iubit. Avem o relație normală, mă simt foarte bine. Dar aș dori să rămână niște lucruri personale. Sunt a României când vine vorba de tenis. Dragostea și tenisul sunt lucruri diferite, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Mă văd cu cineva și nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”, a declarat campioana.

libertateapentrufemei.ro


OCT 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...