[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

Simona Halep, surpriză de proporții. Cine este bărbatul cu care se află în vacanță? Fanii sunt în extaz: „Sunteți așa frumoooși!

După un an solicitant, Simona Halep a plecat într-o meritată vacanță la schi. Însă, nu singură, ci alături de mai mulți prieteni. Însă, ea le-a oferit fanilor o surpriză de proporții.

Celebra sportivă a publicat pe Instagram mai multe imagini în care a dezvăluit cu cine este în vacanță, iar fanii au fost în delir. Numărul 1 mondial apare într-o fotografie alături de Darren Cahill. Astfel, deși a anunțat în urmă cu două săptămâni că nu o va mai antrena pe Simona și că își întrerup colaborarea, celebra româncă a dezvăluit că cei doi sunt foarte buni prieteni în viața de zi cu zi și adoră să-și petreacă timpul împreună.

Simona Halep și Darren Cahill au încetat colaborarea

Fotografia este însoțită de mesajul : ”Winning is important but friendships are forever  ( n.r-Să câștigi e important, dar prieteniile sunt pentru totdeauna)”.

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pentru relația lor:” Sunteți minunați. Mamaaaă, ce surpriză extraordinară ne-ați făcut cu poza asta! Sunteți așa frumoooși! Să vă distrați maxim! Vă iubim!”, „Sunteti amândoi minunați”, Wow, cea mai frumoasă surpriză, însoțită de cea mai frumoasă descriere. Vă meritați unul pe celălalt”, „Ador această poză. Cuvinte foarte înțelepte. Îmi pare rău că nu veți mai lucra împreună, dar mă bucură să știu că admirația și prietenia este una puternică care va dura”, au scris internauții.

Darren Cahill a anunțat în urmă cu două săptămâni că renunță la colaborarea cu Simona.

libertateapentrufemei.ro


NOI 23, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...