[ X ]
FRESH
E extrem de FERICITĂ! Gloria Gorceag: „Probabil din acest motiv am ...
A avut o zi de naștere SUPERBĂ! Cezara: „Cel mai scump cadou a fost ...
O prezentatoare TV a făcut furori pe PLAJELE din Egipt! Imagini INCENDIARE!
Traficul aerian de pe Aeroportul Chişinău se desfășoară în CONDIȚII ...

Smiley a vorbit despre ÎNCEPUTURILE CARIEREI, cum a ajuns în trupa „Simplu”: „Mi-am luat primul calcutator în rate şi...”

Smiley a vorbit despre începuturile carierei şi a dezvăluit cum a ajuns în trupa “Simplu”. Artistul a anunţat şi când va renunţa să mai urce pe scenă, scrie cancan.ro.

„A fost o joacă, totul a fost o joacă la început… M-a pasionat foarte tare compoziţia, a fost greu până mi-am luat primul calculator în rate… Asa au aflat şi baietii de la Simplu despre mine… Şi la 18 ani m-am trezit cu oferta asta. De atunci totul e public.  Mie asta mi-a placut întotdeauna, asta îmi place… Dar îmi place foarte tare sa cânt şi pe scenă… O să fac asta cât o să fiu sănătos şi să am inspiraţie.

Aveam 14, 15 ani nu mai ştiu ce am făcut cu primii bani câştigaţi. Dar a fost o bucurie mare, e mare lucru să simţi că ai câştigat ceva pentru munca pe care ai depus-o. Nimeni nu şi-a imaginat că voi face treaba asta când am început, nici măcar eu deşi visam la asta. Sunt prieteni care au avut încredere în mine, alţii care nu au avut dar îi înţeleg pe toţi”, a spus Smiley la un post de televiziune.


NOI 22, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII