[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

Șoc la palatul Buckingham! Prințul Charles mai are un fiu secret care ar putea ajunge pe tronul Marii Britanii

Șoc la palatul Buckingham. O revistă americană susține că prințul Charles mai are un fiu secret care ar puta să ajungă pe tronul britanic. Regina, prințul William și Harry sunt șocați de această veste, scrie libertateapentrufemei.ro

Potrivit revistei Globe, prințul Charles ar avea un fiu cu o femeie din Canada, însă palatul Buckingham nu a făcut nicio declarație despre aceste afirmații.

Camilla Parker nu a fost singura amantă a prințului, pe vremea când acesta a fost căsătorit cu prințesa Diana. Prințul Charles a mai avut, în 1975,  o idilă ce a durat aproape două decenii, cu canadianca Janet Jenkins, angajată a consulatului britanic din Montreal.

În 1984, canadianca a născut un băiețel, Jason, care seamănă perfect cu prințul Charles. „Am fost iubita prințului Charles timp de 16 ani. Am avut o relație lungă și la distanță…însă când ne vedeam hainele zburau de pe noi și le lăsam acolo unde cădeau. Pe vremea aceea, niciunul nu foloseam metode de protecție. Niciunul nu ne-am gândit să ne protejăm”, a declarat Janet pentru jurnaliștii de la Globe.

Janet are acum 71 de ani și trăiește la Toronto, însă aceasta a precizat că a participat chiar la nunta lui Charles cu Diana în 1971, dar ea a continuat să se vadă cu Charles, spunând că ultima noapte de dragoste dintre ei s-a petrecut în iulie 1992, când prințul a invitat-o la casa familiei regale Highgrove din Gloucestershire, într-un weekend.

Cu toate acestea, femeia a refuzat să vorbească despre fiul ei și al lui Charles, Jason, spunând doar: „Nu e treaba nimănui, e doar a mea’.

Dovada că Janet și Charles aveau o relație sunt și niște scrisori pe care prințul i le-a trimis acesteia și care au fost scoase în 2015 la licitație, de colecționara Alicia Carrol, care a precizat că  le-a cumpărat chiar de la destinatară.


MAI 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...