[ X ]
[ X ]
FRESH
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...
A filmat, totuși, VIDEOCLIP NOU! Diana Stoica: „Au avut loc filmările ...

Sophia Loren împlineşte 85 de ani. Care sunt secretele vedetei italiene

Legendara vedetă italiană Sophia Loren împlineşte la 85 de ani, vineri, 20 septembrie. În ciuda trecerii anilor, ea arată încă foarte bine pentru vârsta ei, scrie click.ro

Sophia Loren, una dintre cele mai frumoase actriţe din toate timpurile, împlineşte 85 de ani, însă nu ai zice că e octogenară. Marea vedetă a Italiei este sărbătorită la aniversare de cei doi copii ai ei şi de nepoţi, care o adoră. Fiul cel mic al actriţei, Edoardo Ponti (48 de ani), tocmai a terminat să o dirijeze pe celebra lui mamă în al treilea film al său, ca regizor, pentru care a scris şi scenariul, împreună cu Ugo Chiti, “La vita davanti a sé”. “Fiul meu vrea maximul cu acest film. Mă cunoaşte foarte bine. Mă cunoaşte atât de bine. Cunoaşte fiecare centimetru din faţa mea, îmi cunoaşte inima, sufletul. Filmul s-a născut din transpunerea unui faimos roman francez scris de Romain Gary. După acest roman s-a mai făcut un film care a avut-o ca protagonistă pe faimoasa Simone Signoret şi a obţinut un Oscar pentru cel mai bun film în limba străină, în 1978. Noul film al lui Edoardo Ponti, în care joacă mama lui, Sophia Loren, va avea premiera în martie 2020.

Marea iubire a Sophiei Loren a fost producătorul Carlo Ponti, care a murit în 2007, la 94 de ani. Puţină lume ştie însă că ea s-a iubit cu celebrul actor de la Hollywood, Cary Grant, care s-a stins din viaţă în 1986, la vârsta de 82 de ani. Starul era însă căsătorit cu Betsy Drake. Povestea lde dragoste interzisă dintre Sophia şi Grant s-a sfârşit în 1957, înainte să încheie turnarea celui de-al doilea film împreună, “Houseboat”. Din această cauză, s-au ivit mari probleme în platourile de filmare. Sophia  s-a măritat până la urmă cu Ponti, împreună cu care a avut o căsnicie de 29 de ani. După ce a rămas văduvă, vedeta a stat mai mult singură. A avut doar o relaţie secretă cu multimiliardarul mexican Carlos Slim Helú (79 de ani) în 2014.

Sophia Loren spune că datorează frumuseţea uleiului de măsline, care nu-i lipseşte din alimentaţia zilnică. De asemenea, îşi dă cu ulei de măsline pe faţă şi pe corp. De aceea nu are riduri. Vedeta mai zice că se menţine datorită atenţiei pe care i-o dau în mod constant cei doi fii ai ei, Carlo Jr, care este muzician, şi Edoardo. Vedeta e de asemenea fericită de când a devenit bunica a 3 nepoţi: Vittorio (11 ani), fiul lui Carlo Jr, care e căsătorit cu  violonista maghiară Andrea Meszaros, Lucia (12 ani) şi Leonardo (8 ani), odraslele lui Edoardo şi ale soţiei lui, Sasha Alexander. Sophia a dezvăluit că şi-a păstrat mereu silueta datorită pastelor, preparatele ei preferate. „Pastele sunt foarte bune pentru sănătate, au confirmat medicii. Sunt carbohidraţi complecşi ce combat foamea şi previn scăderea nivelului de zahăr din sânge. Te ajută să nu mănânci mult şi să nu te îngraşi”, a mărturisit actriţa italiană. Sophia face plimbări lungi, se culcă devreme, după ora 20.00, şi se trezeşte zilnic la 5.30. Se uită puţin la televizor. Legendara vedetă italiană Sophia Loren împlineşte la 85 de ani, dar nu îi arată!


SEP 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...