[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Soţia premierului canadian Justin Trudeau anunță că s-a vindecat de coronavirus

Liberal leader Justin Trudeau celebrates with his wife, Sophie Gregoire, after winning a minority government at the election night headquarters Tuesday, October 22, 2019 in Montreal.Photo by Ryan Remiorz/CP/ABACAPRESS.COM

Sophie Gregoire Trudeau, soţia premierului canadian Justin Trudeau, diagnosticată cu noul coronavirus, a anunțat pe Facebook că s-a vindecat.

 Ea a postat că se simte mult mai bine și a primit aviz pozitiv de la medicul său și de la Centrul de Sănătate Public din Ottawa.

„Trecem prin momente dificile. Știu că nu este ușor să fii singur. Suntem ființe care au nevoie unii de alții pentru a crește, inclusiv eu! Dar toată această distanță fizică necesară pentru a ne proteja în acest moment ar trebui să ne încurajeze să creăm mai multă apropiere emoțională. Trebuie să ne ajutăm reciproc și să folosim rețelele sociale pentru a menține o bună comunicare între noi și pentru a ne aprofunda relațiile.

Cred cu tărie că știința și compasiunea ne vor ajuta să trecem prin această criză’, a scris pe Facebook soţia premierului canadian Justin Trudeau.

Sophie Gregoire Trudeau, în vârstă de 44 de ani, a început să se simtă rău în 13 martie, după ce s-a întors în Canada de la un eveniment organizat la Londra. Testul efectuat ulterior a ieşit pozitiv.
libertateapentrufemei.ro


MAR 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...