[ X ]
[ X ]
FRESH
Uite cum şi-a serbat Jennifer Lopez gemenii! Max și Emme au împlinit ...
Tany Vander, despre CUM I S-AU SCHIMBAT preferințele culinare în sarcină: ...
Dara, despre CARIERA PESTE PRUT: „Mi-a fost foarte frică să ajung ...
După O ZI DE TĂCERE… Dianna Rotaru a anunțat că S-A MĂRITAT! FOTO//

Starul din ”Game of Thrones” şi-a schimbat look-ul şi fanii sunt contrariaţi. Iată de ce a făcut asta!

Fanii îl ştiu pe Kit Harington doar din „Game of Thrones”, unde apare cu plete şi cu barbă. Totuşi, la cea mai recentă apariţie a sa televizată, actorul avea un alt look. Ce a schimbat?

La câteva luni distanţă de când a renunţat la plete, Kit a renunţat şi la barbă, ceea ce l-a făcut destul de greu de recunoscut. De altfel, fanii s-au împărţit în două tabere: una cu cei care cred că o schimbare de look e binevenită şi alţii care cred că look-ul din celebrul serial îl prinde cel mai bine. Voi ce spuneţi?

Cert e că actorul în vârstă de 32 de ani a fost invitat la Saturday Night Live şi a încercat cu greu să nu ofere prea multe spoilere, în timp ce şi-a explicat transformarea: ”Tocmai ce mi-am ras barba şi arăta mai degrabă a Jon Snow la pubertate. Acesta este Jon Snow dacă ar fi jucat pentru Yankees. N-am nicio idee ce înseamnă. Asta mi-au spus scenariştii să spun”.

1

De fapt, transformarea lui fizică n-are de-a face cu rolul pe care îl joacă în ”Game of Thrones”. În cele din urmă, actorul a confirmat că şi-a ras barba pentru sketchurile în care îl joacă ba pe Michael Jackson ba pe Winston Churchil, la SNL: ”I-am jucat pe Michael Jackson şi pe Winston Churchill. Iată o frază pe care n-o s-o mai zic niciodată. E prima dată în mult timp când am avut un motiv să mă rad”.

noname

okmagazine.ro


APR 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...