[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Ştiaţi că Andra are un frate? Săndel este tot artist şi are o relaţie specială cu artista: „Era duşmanul nostru“

Ea este una dintre cele mai cunoscute artiste din ţara noastră, având milioane de fani, însă puţini sunt cei care ştiu că Andra îi datorează aproape totul fratelui ei mai mare, Săndel Mihai, şi tatălui lor.

Chiar dacă acum talentul Andrei este incontestabil, atunci când artista era doar un copil era susţinută foarte tare doar de familia ei. Iar Săndel o ducea la toate festivalurile de muzică, mai ales pentru că el este tot cântăreţ, însă de muzică populară.

Cariera lui este una foarte lungă, de peste 20 de ani, Săndel debutând în lumea muzicală la vârsta de 5 ani, însă acum el se recomandă ca fratele Andrei, deoarece sora lui mai mică l-a depăşit în notorietate.

La finalul anului 2017, Săndel Mihai şi soţia lui, Aurora, care este tot cântăreaţă de muzică populară, au susţinut mai multe concerte în SUA şi Canada, iar pe afişe, în dreptul numelui artistului, într-o paranteză, era scris „fratele Andrei“. Profitând de faptul că fac parte dintr-o familie de artişti, în urmă cu mai mulţi ani, Andra, Săndel şi Aurora au lansat împreună un album muzical, intitulat „O familie populară“.

În 2018, Aurora şi Săndel Mihai au vorbit despre relaţia specială pe care o au cu Andra, afirmând că atunci când artista avea doar 10 ani, îi şantaja pentru că nu o luau cu ei în oraş.

Andra era duşmanul nostru. Ne pâra şi trebuia să mă feresc de ea. Ea voia să meargă cu noi la suc, ea avea 10 ani, şi noi spuneam cum să o luăm, să stea acasă. Şi ea cică: nu-i nimic, dar când vă prind vă spun mamei şi tatălui că v-aţi pupat“, au spus Aurora şi Săndel Mihai la Antena 1.

okmagazine.ro


APR 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...