[ X ]
FRESH
Cu MOȘ CRĂCIUNI și FANFARĂ! Bradul pentru Târgul de Crăciun, organizat ...
Lidia Isac apare GOALĂ în noul ei VIDEOCLIP: „Endorfine, adierea vântului, ...
2018 a început cu un GRAV ACCIDENT! Interpretă: „Mi-am fracturat ambele ...
Startul sărbătorilor de iarnă dat la Orhei într-un MOD NEOBIȘNUIT: ...

Testamentul lui Audrey Hepburn a fost făcut public. Cui și-a lăsat vedeta AVEREA

Testamentul lui Audrey Hepburn a fost făcut public la 24 de ani după decesul acesteia survenit în 1993 în urma unei lupte cu cancerul.

Unul dintre cei doi copii ai celebrei actrițe Audrey Hepburn a făcut public testamentul mamei sale, decedate în 1993, în urma unui proces cu fundația caritabilă înființată de actrița din Breakfast at Tiffany’s, scrie Daily Mail.

Sean Hepburn Ferrer, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată Fondul pentru Copii Audrey Hepburn în luna octombrie pentru încălcarea drepturilor de imagine și a altor drepturi care îi aparțin lui și lui Luca Dotti, fratele său vitreg.

Potrivit unor documente przentate în instanță, Ferrer respinge drepturile fundației caritabile înființate de mama sa privind folosirea numelui ei. Potrivit acestuia, în testament, actrița i-a numit pe cei doi copii ai ei ca singuri moștenitori ai bunurilor și drepturilor de proprietate intelectuală care îi reveneau după moartea acesteia în 1993.

Potrivit testamentului, Audrey Hepburn a lăsat cele mai prețioase bijuterii și bunuri membrilor familiei și unor prieteni apropiați.

Hepburn a murit de cancer când avea 63 de ani și a avut o relație de lungă durată cu actorul olandez Robert Wolders în momentul morții sale. Ea i-a lăsat lui Wolders două sfeșnice de argint, care în acel moment valoreau circa 500 franci elvețieni.

De asemenea, actrița care a devenit faimoasă pentru rolul din Breakfast at Tiffany’s, i-a lăsat prietenului ei faimosul designer francez Hubert de Givenchy, doua icoane rusesti – în valoare de aproximativ 20.000 de franci elvețieni -, iar soției lui Yul Brynner, Doris Kleiner, smaralde Bulgari în valoare de 10.500 franci elvețieni. Fiica lui Brynner, Victoria a primit diamante și broșe din platină de la Tiffany în valoare de 1.500 franci elvețieni.

De asemenea, Hepburn l-a desemnat pe executor al proprietății sale pe Givenchy.

Actrița a deținut trei proprietăți în Saanen, Lully, și casa principală din Tolochenaz, Elveția, cunoscută sub numele de La Paisible. Casa a fost ulterior vândută în 2000 pentru o sumă nedivulgată.

Pe lângă proprietățile sale, actrița i-a lăsat fiului ei Sean, cercei de aur și diamante Bulgari – un cadou primit de la tatăl acestuia, Mel Ferrer, în valoare de aproximativ 6.000 franci elvețieni. De asemenea i-a lăsat perle și diamante Bulgari în valoare de 4.000 de franci celuilalt fiu al ei, Luca.

Frații au de asemenea moștenit „drepturile din filme și drepturile de autor în temeiul contractelor de film ale lui Hepburn, precum și numele și asemănările și orice alte drepturi similare”, potrivit testamentului.

www.libertatea.ro


DEC 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...