[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Thomas Markle va lipsi de la nunta fiicei lui. Se operează la inimă

După ce s-a aflat că ar fi făcut infarct acum o săptămână, pe 8 mai, acum Thomas Markle se oprează pe inimă. Tatălui lui Meghan Markle, în vârstă de 73 de ani nu va participa la nunta fiicei lui cu prințul Harry și nu o va conduce pe aceasta la altar, în ciuda insistențelor fostei actrițe, scrie www.okmagazine.ro.

Tatăl lui Markle va lipsi de la cel mai important moment din viața fiicei lui, pe 19 mai, după ce a declarat pentru TMZ că trebuie să fie supus unei intervenții chirurgicale majore în decursul acestei săptămâni. Thomas a suferit un atac de cord săptămâna trecută și renunța la a mai participa la nuntă pentru că îi era imposibil să mai călătorească cu avionul în Anglia.

Asta s-a întâmplat la puțin timp după ce s-a aflat că ar fi comandat niște poze de paparazzi în timp ce se pregătea de nunta regală, fotografii care s-au vândut cu 100.000 de lire sterline. La începutul lunii, fratele vitreg a lui Meghan, Thomas Markle Jr., i-a trimis o scrisoare lui Harry în care îi cerea prințului să se mai gândească în legătură cu nunta, fapt care l-ar fi supărat foarte tare pe bătrânul Markle.

Conform TMZ, operația pe inimă va avea loc astăzi: „Ei [medicii] vor debloca arterele și vor monta un stent acolo unde este nevoie”, ar declarat Thomas. Marți, el ar fi dezvăluit că va participa la nuntă doar dacă starea lui de sănătate se va îmbunătăți. Markle a fost internat în spital din cauza problemelor la inimă, iar după ce a fost supus unor investigații, s-a decis că are nevoie de o intervenție chirurgicală.

Acum toată lumea așteaptă o declarație oficială din partea reprezentanților de la Palatul Kensington, mai ales că acum 10 zile confirmau printr-un comunicat de presă faptul că Meghan Markle va fi condusă la altar de tatăl ei.

 


MAI 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...