[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Tom Hardy intenționează să renunțe la actorie!

Tom Hardy a dezvăluit că intenționează să renunțe la actorie. În pragul vârstei de 40 de ani, actorul britanic susține că vrea să înceapă un nou capitol din viața sa, cel de părinte responsabil.

Deși a avut multe roluri de excepție în filme, Hardy se gândește să nu mai apară pe marile ecrane și să se dedice copiilor săi, trup și suflet.

„La această vârstă nu știu dacă vreau să mai continuu. Mi-a ajuns. Vreau să îmi văd liniștit de viața mea”, a declarat actorul britanic pentru Esquire.

Hardy are un băiat, Louis Thomas, în vârstă de 10 ani, și susține că nu există o slujbă mai dificilă decât cea de părinte.

Actorul le-a povestit jurnaliştilor şi despre perioada studenţiei, când, spune el, era în permanenţă aerian. O trăsătură care îl defineşte şi azi, după cum a recunoscut cu sinceritate.

Tom Hardy, pe numele său complet Edward Thomas Hardy, este un actor britanic ce și-a început cariera în drame de război, fiind selectat pentru rolul lui John Janovec în miniseria „Camarazi de război”. Și-a făcut debutul în cinematografie în anul 2001, în thrillerul „Black Hawk Dawn”, în regia lui Ridley Scott.

A mai jucat în filme de succes precum „Inception”, „The Dark Knight Rises”, „Mad Max” și „The Revenant”.
În curând, el va putea fi văzut pe marile ecrane în filmul „Venom”.

unica.ro


AUG 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...