[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

Traian Băsescu a anunțat când va naște fiica sa, Elena! Dezvăluirile fostului președinte

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a anunțat în cadrul unei emisiuni, care este luna în care se preconizează că Elena Băsescu va aduce pe lume al treilea copil, scrie www.click.ro.

Traian Băsescu este un tată și un bunic mândru! Fostul președinte a dezvăluit duminică, 27 mai, pentru România TV, faptul că la începutul lunii iunie, familia sa se va mări cu încă un membru, dat fiind faptul că în curând, Elena va aduce pe lume al patrulea nepot al acestuia. Traian a susținut că ceilalți doi copii ai Elenei abia așteaptă să își întâmpine surioara, pentru că este vorba despre o fetiță, iar cea mică se pare că se lasă așteptată de toată familia.

Deși Elena nu și-a dat acordul pentru „răspândirea” veștii, Băsescu nu a mai putut aștepta și a făcut publică informația cu privire la data în care fiica lui va naște. „Nu am întrebat-o dacă pot să spun public, dar o să spun, se pare că pe data de 4, pentru că aia mică nu a venit în poziţie să iasă. Ceilalţi doi au venit prematur, şi Traian, şi Sofia (ceilalți doi copii ai Elenei n.r), asta mică e decisă să stea până în utlima zi. Abia o aşteaptă (cei mici – n.r). Ei cred că vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plânge până se joacă cu ei”, a declarat Traian Băsescu.

Nici fostul șef de stat, nici Elena, nu au dat detalii despre numele pe care îl va purta micuța. Fiica cea mică a fostului președinte a susținut că sarcina nu i-a dat bătai de cap și că se simte bine. „Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil”, a explicat Elena Băsescu, într-un interviu pentru Revista Viva.

Traian Băsescu are momentan trei nepoţi: Traian şi Sofia, copiii Elenei Băsescu, şi Radu, fiul Ioanei Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte.

elena basescu


MAI 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...