[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce sunt obligate femeile regale să poarte tiare la recepţii?
Zdob și Zdub a lansat PIESĂ NOUĂ! Roman Iagupov: Eroul clipului e ...
De ZIUA SA DE NAȘTERE a muncit! Edgar Ștefăneț, SURPRINS la miezul ...
Britney Spears şi-a schimbat look-ul, dar năravul ba

Un actor celebru, fostul soț al Monicăi Bellucci, a devenit din nou tată, la vârsta la care alții sunt bunici. Soția lui în vârstă de 22 de ani a născut o fetiță

Actorul francez Vincent Cassel, în vârstă de 52 de ani, a devenit tată pentru a treia oară. El şi soţia sa, modelul Tina Kunakey, în vârstă de 22 de ani, au devenit părinții unei fetițe.

Aceasta va purta numele Amazonie, un tribut adus Braziliei, țară în care cuplul locuieşte mare parte din an.

De altfel, anunțul venirii pe lume al bebelușului a fost făcut de tată tot cu ajutorul unei imagini din Brazilia. Vincent Cassel a postat o imagine cu cascadă într-o pădure şi a scris, fericit nevoie-mare: „Amazonie s-a născut”.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Vincent Cassel (@vincentcassel) pe

Cei doi, care au o relaţie din 2016, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în Bidart, Franţa, în luna august 2018. Sarcina Tinei Kunakey a fost anunţată de cei doi pe reţelele de socializare, în prima zi a acestui an.

Vincent Cassel este celebru pentru filme ca „Irréversible’, „Black Swan’ şi franciza „Ocean’s’. Actorul mai are doi copii – Deva, de 11 ani, şi Léonie, de 8 ani – cu fosta soţie, actriţa Monica Bellucci, de care s-a despărţit în 2013.

libertateapentrufemei.ro


APR 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...