[ X ]
[ X ]
FRESH
“Voia să-mi vadă sânii!” Ce reacţie a avut Jennifer Lopez când un ...
A SCRIS EA și versurile, și muzica! Viorellya: „Vă arăt suferința ...
Activează DIN 2006 în presă! Prezentator TV: „Nu am prins niciun șef ...
Vali Boghean a lansat VIDEOCLIPUL PENTRU „TATA”: „Am stors emoții ...

Ups! Britney Spears s-a trezit cu un sfârc pe afară pe scenă! FOTO//

52371822 Pop star Britney Spears performs her 'Piece Of Me' concert at the Axis Theatre in the Planet Hollywood Hotel, Las Vegas, Nevada on April 08, 2017. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: USA/CHINA ONLY

Ups, iar a păţit-o! Britney Spears a suferit un nou accident vestimentar: sutienul i s-a deplasat, când se afla pe scenă în timpul unui concert în Maryland, iar publicul i-a putut admira sfârcul, scrie click.ro.

Momentul a fost surprins de un fan, care a publicat imaginile pe Youtube. În clip se vede cum Britney îşi aranjează sutienul strălucitor în mijlocul unei melodii, dar nu îşi dă seama că sânul îi iese pe afară, lăsând la vedere un sfârc. Timp de două minute, nici Britney, nici dansatorii ei nu au realizat că sânul artistei era pe afară.

Nu e prima dată când un astfel de accident are loc în timpul unei prestaţii de-a lui Britney. În 2016, de exemplu, topul strâns s-a rupt fix când artista se afla pe scenă în Las Vegas. „Era foarte strâns în jurul gâtului. Era a doua oară când îl purtam. Unul dintre dansatori a pus o bluză pe mine”, a povestit atunci Britney, conform dailymail.co.uk.

 


IUL 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...