[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Vedete care şi-au pierdut virginitatea la vârste fragede. Cine a profitat de prima şansă?

N-au aşteptat momentul sau persoana ideală şi nici n-au avut răbdare să câştige puţină experienţă până să decidă la meargă până la capăt în pat, ci au profitat de prima şansă ivită pentru a-şi pierde virginitatea. Şi, culmea!, cei mai mulţi dintre ei nu regretă absolut deloc graba lor, scrie click.ro.

Dustin Hoffman a dezvăluit că îi plac bibliotecile la nebunie şi asta pentru că într-una dintre ele a avut loc un eveniment important din viaţa sa. Actorul şi-a pierdut virginitatea într-un astfel de loc, iar cea care l-a introdus în lumea extazului a fost o duduie cu mult mai multă experienţă decât el. În 1958, el şi doamna în discuţie s-au lăsat duşi de val în secţiunea cărţilor nonfiction.

Britney Spears n-a aşteptat nici ea prea mult până să descopere plăcerile sexuale pe propria piele. Astfel, în ciuda faptului că susţinea că era virgină pe vremea când forma un cuplu cu Justin Timberlake, ea de fapt trecuse la un nivel superior la capitolul intimitate în cuplu. Mama ei a fost cea care a dat-o de gol, într-o carte autobiografică, spunând că Brit şi-a pierdut virginitatea la 14 ani.

Angelina Jolie a declarat, într-un moment de sinceritate maximă, că a făcut sex pentru prima dată la 14 ani, dar se putea întâmpla chiar mai devreme, având în vedere că faimoasa actriţă a avut o curiozitate prematură în ceea ce priveşte sexualitatea.

Johnny Depp era deja în turneu cu trupa lui, the Flame, când a dat norocul peste el să îl ia o domnişoară de mână, într-un loc retras, şi să îi ofere câteva clipe de plăcere maximă. Actorul avea 13 ani atunci.

Kim Kardashian n-a aşteptat nici ea să se mai coacă puţin până să îşi piardă virginitatea. Avea numai 14 ani când s-a petrecut mult anticipatul eveniment, iar norocosul care îi câştigase încrederea focoasei brunete era nimeni altul decât TJ, nepotul lui Michael Jackson.

Matthew McConaughey le-a declarat celor de la Playboy că a făcut sex prima dată la 15 ani, dar a refuzat, în cadrul aceluiaşi interviu, să ofere detalii picante din aşternut. „Eu nu povestesc despre ce se petrece în dormitorul meu. N-am făcut asta niciodată!”

 


IAN 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...