[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Vedete mutilate de operații estetice. Ce au fost și ce au ajuns! FOTO//

Priscilla Presley

O vorbă din popor spune că mai binele e dușmanul binelui. Au sfidat-o însă destule celebrități, dorindu-și să fie, probabil, excepția. S-au operat până când au fost de nerecunoscut. Și nu în sensul bun, scrie libertateapentrufemei.ro

E adevărat că multe vedete trăiesc de pe urma imaginii lor. Imaginea poate fi păstrată și îmbunătățită cu o viață sănătoasă, un regim de slăbire, sport. Dar de aici până la operații estetice atât de multe încât se pierde și numărul drumul e foarte lung.

Iar odată trecute printr-o operație sau două, multe vedete pur și simplu nu s-au mai putut opri, având senzația că totul poate fi „aranjat”.

Priscilla Presley

Priscilla Presley

Nu de puține ori însă tocmai operațiile au stricat, iar intervențiile ulterioare nu au făcut decât să încerce să repare. E cazul cândva extrem de chipeșului Mickey Rourke, pur și simplu desfigurat de intervenții estetice. E drept, acesta a vrut să repare un nas lovit de prea multe ori, el fiind boxer în tinerețe. Operația a fost nereușită și iată-l acum pur și simplu desfigurat.

Mickey Rourke

Mickey Rourke

Și nu e singurul exemplu. La fel s-a întâmplat în cazul fostei soții a lui Elvis Presley, Priscilla, a regretatului Michael Jackson sau a actriței Meg Ryan, lista fiind însă cu mult mai mare.


SEP 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...