[ X ]
FRESH
Despărţire-şoc la Hollywood! Şi-au spus „Adio!” când toată lumea se ...
Diana Brescan – la piscină! Ce IMAGINI PROVOCATOARE a publicat!
Și-a descoperit O NOUĂ PASIUNE! Dina Cebotari: „Acestea sunt create ...
Kim Kardashian s-a tuns! Iat-o cu noua coafură şi cu un outfit sexy ...

Versiunea în CHINEZĂ a hitului ”Despacito” face furori pe reţelele de socializare din Asia! AUDIO//

Versiunea în chineză a hitului ”Despacito” face furori pe reţelele de socializare din Asia. Este vorba despre o colaborare între cântăreţul singaporez JJ Lin, stabilit în Taiwan, şi solistul portorican Luis Fonsi, relatează marţi EFE, scrie libertatea.ro.

În patru zile, videoclipul postat de Luis Fonsi pe VEVO a strâns 2,1 milioane de vizualizări iar cântecul a fost difuzat pe numeroase site-uri de Internet, unde a fost vizualizat de nenumărate ori.

Versiunea în chineză compusă de Harry Chang este „mai conservatoare mai puţin senzuală decât cântecul original în spaniolă pentru a se putea adapta pieţei Chinei continentale”, a comentat şi Rigel Pérez, profesor de limbă spaniolă din Taiwan, potrivit Agerpres.

„Piesa deja s-a difuzat, cel puţin în Taiwan, şi s-au înregistrat deja versiuni ale unor cântăreţi chinezi. Fonsi ar fi trebuit să o lanseze înainte”, a declarat pentru EFE o studentă la spaniolă la Universitatea Tamkang din Taiwan. Cum sună celebrul „Despacito”, unul dintre cele mai vizualizate clipuri din istorie, interpretat la vioară, chitară sau saxofon? MAi mulți elevi din Alba Iulia au încercat să ofere răspunsul la această întrebare şi, din joacă, au ajuns celebri pe reţelele de socializare.


FEB 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...