[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...
Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline! Anunțul ...

Victoria Beckham a dezvăluit că a fost hărțuită în școală

Victoria Beckham a dezvăluit că a fost hărțuită atât fizic cât și psihic în școală. Fosta cântăreață devenită creatoare de modă și-a povestit experiențele trăite în timpul școlii într-un interviu acordat revistei Glamour.

Victoria a declarat că a avut de suferit de pe urma lipsei de încredere în sine, iar slăbiciunea ei a fost folosită de colegii care râdeau de ea. La 17 – 18 ani, Victoria avea o acnee urâtă și nu avea cea mai frumoasă siluetă. În plus nu știa deloc să se îmbrace, ceea ce îi atrăgea și mai multe glume proaste din partea fetelor.

Nu am fost niciodată fata populară în școală și nimic nu mi-a fost ușor. Am fost hărțuită mult în școală, psihic și fizic”, a afirmat soția lui David Beckham.

În acest sens, ea a precizat că i se pare important să o educe pe fiica sa, Harper, în ceea ce pribvește importanța comportamentului bun și blând în relația cu semenii.

Pot discuta cu Harper despre asta și despre modul în care fetele ar trebui să fie bune cu fetele… Mă folosesc de propriile experiențe pentru a împărtăși asta”, a adăugat creatoarea de modă, citată de The Sun.

Victoria a explicat că a primit o lecție despre provocările vieții și despre faptul că este nevoie de muncă pentru a avea succes. „M-a făcut să mă simt nesigură, însă totodată m-a făcut să realizez că dacă vreau ceva trebuie să muncesc din greu pentur a-l obține. Nimic nu vine de la sine și asta este bine”, a mai spus vedeta.

unica.ro


SEP 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...