[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

Victoria Beckham se gândește să devină mamă pentru a cincea oară!FOTO//

Victoria și David Beckham formează unul dintre cele mai longevive și solide cupluri de la Hollywood și au împreună patru copii. Potrivit unei surse din anturajul cuplului, fosta membră a Spice Girls ar vrea să devină din nou mamă.

Deși în ultimii ani au apărut din ce în ce mai multe zvonuri, că mariajul dintre Victoria și David Beckham se apropie cu pași repezi de sfârșit, cei doi se iubesc mai mult decât oricând și anul trecut și-au reînnoit jurămintele de căsătorie. Potrivit unei publicații din Australia, Victoria Beckham ar vrea un al 5-lea copil. O sursă din anturajul cuplului a declarat pentru New Weekly că Victoria a fost inspirată de o vizită umanitară în Africa și că și-ar dori chiar să adopte un copil, potrivit libertateapentrufemei.ro.

„David i-a cerut să-l mai lase un pic să se gândească, însă până la urmă probabil va face ca ea. De obicei, ea reușește să-l convingă”, a declarat sursa pentru revista australiană.

De asemenea, aceeași sursă a declarat că Victoriei îi e dor să mai aibă un copil mic în casă și ar vrea să încerce să rămână iar însărcinată. Unul dintre motive ar fi că Harper, fiica de șase ani a cuplului, este acum la școală, iar Victoria îi simte lipsa. David Beckham a declarat în anul 2015 că nu își mai dorește alt copil, dar Victoria ar avea putere de convingere asupra soțului ei.

Victoria Beckham în vizită în Nairobi, la clinica Amref Clinic din Kibera (foto northfoto)

Victoria Beckham în vizită în Nairobi, la clinica Amref Clinic din Kibera (foto northfoto)

www.libertatea.ro


MAI 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...