[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine se ţine Melanie Griffith la 62 de ani!
Iată cine sunt CÂȘTIGĂTORII WINNERS Moldova Music Awards 2019!
Cunoscutul blogger Ilya Varlamov – IMPRESIONAT de Aeroportul Internațional ...
A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA ...

Will Smith, probleme grave de sănătate. Ce diagnostic a primit actorul de la medici

Actorul din „Prinţul din Bel Air” şi „Bărbaţi în negru” are probleme grave de sănătate. Will Smith a mers la medic pentru un control de rutină şi a primit un diagnostic sumbru.

Celebrului actor i-a fost depistată în timpul unei colonoscopi o tumoră la colon, conform contactmusic.com. Will a trecut printr-o intervenţie chirurgicală, în urma căreia formaţiunea i-a fost îndepărtată, şi a avut curajul să vorbească despre această experienţă pe canalul lui de Youtube.

Will Smith a fos afectat şi de problema de sănătate pe care a întâmpinat-o fiul lui de 21 de ani. Jaden adoptase o dietă vegan care îi schimbase până şi culoarea pielii.

Eu şi Will am fost nevoiţi să intervenim. Jaden este vegan, dar se vedea că nu beneficiază de suficiente proteine. Arăta sleit, epuizat, nu era bine hrănit”, mărturisea Jade, soţia lui Will Smith.

51664252 FOCUS Premiere held at the The TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on February 24th, 2015. FOCUS Premiere held at the The TCL Chinese Theatre in Hollywood, California on February 24th, 2015. Will Smith, Jada Pinkett, Image: 220303078, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Juan Rico / Backgrid USA / Profimedia

okmagazine.ro


NOI 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...