[ X ]
FRESH
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//
INTERVIU//Svetlana TATARU: „Armwrestlingul nu este așa ușor precum ...
MOMENTE GRELE! Sandra Dodon: „E cazul când banul nu ne salvează…”
Horoscop 21 aprilie 2018 pentru toate zodiile

Prințul William a petrecut noaptea în oraș, fără însărcinata Kate!

În timp ce Kate este ”imobilizată” la Kensington Palace, în așteptarea bebelușului nr. 3, Prințul William a spus ”Da” unei ieșiri în oraș, cu prietenii. Acesta a fost fotografiat pe stadion, în boxa regală, urmărind un meci de fotbal, scrie www.okmagazine.ro.

Dacă Ducesa numără zilele sau poate orele până va da naștere bebelușului nr. 3, soțul ei petrece timp de calitate cu prietenii săi. Acesta a fost surprins de paparazzi pe stadionul din Birmingham, susținându-și echipa de fotbal preferată, Villa. Însoțit de bunii lui prieteni, William părea în elementul său pe stadion.

Îmbrăcat lejer, William era vizibil fericit că are ocazia să urmărească meciul între echipa sa favorită, Villa, și Cardiff City. Ba mai mult, la sfârșitul meciului, Prințul William al Marii Britanii a fost dispus să încalce protocolul regal și a făcut un selfie alături de unul dintre jucătorii săi preferați, James Chester.

William a vorbit adesea despre echipa sa favorită de fotbal, mărturisind că încearcă să le transmită și copiilor lui iubirea față de fotbal. Chiar și Kate a mărturisit că George și Charlotte poartă, din când în când, tricouri înscriționate cu ”Aston Villa” pentru a susține echipa de fotbal preferată de tatăl lor.


APR 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII