[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – prima dată, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

WOW! Inna a sărbătorit 11 ANI DE CARIERĂ printr-o vacanță pe barcă, în mijlocul Mării Negre!

 Ieri, 14 august, Inna a împlinit 11 ani de carieră. Pentru că de fiecare dată această zi o prinde pe scenă, cântăreața s-a gândit să sărbătorească în avans performanța de a fi unul dintre cei mai iubiți artiști internaționali, scrie libertatea.ro.

De 11 ani, Inna ne reprezintă cu succes în topurile internaționale de muzică, fiind printre puținii artiști din România apreciați peste hotare.

Din dorința de a fi mereu în preajma publicului ei, artista nu a avut parte de prea multe zilele libere pentru a pleca în vreo vacanță. De cele mai multe ori, concediile ei s-au rezumat la a petrece câteva zile în plus în diferite locații unde avea programate concerte.

Anul acesta, Inna a luat însă atitudine și a plecat într-o binemeritată vacanță, fix înainte să împlinească 11 ani de carieră. Pentru că e născută la malul mării și adoră plaja, apa și soarele, a petrecut câteva zile în mijlocul Mării Negre, în Turcia, pe o barcă. Pe lângă sesiunile de bronzare, a făcut snorkeling și a înotat foarte mult.

Cel mai bun an din carieră 11 e cu noroc pentru Inna, care susține că 2019 este cel mai bun din cariera ei. Deși a cucerit topurile internaționale încă de la debut, vedeta originară din Mangalia și-a găsit împlinirea abia în momentul în care a scos albumul intitulat “YO”, cu piese compuse de ea, care nu doar că au făcut deliciul publicului, dar au apărut și pe coloana sonoră a unui serial produs de celebra actriță Eva Longoria.


AUG 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...