[ X ]
FRESH
Uite cum arată CEL MAI FRUMOS BĂIEȚEL din lume!
Scriitorul Igor Guzun, despre NOUA SA CARTE: „Este despre oameni și ...
IUBITUL EI e tot artist! Mihaela Tabură: „Cerere în căsătorie încă ...
Kate Middleton, în ROZ! Să fie un semn în legătură cu sexul bebelușului ...

Astrele au decis care este FEMEIA ANULUI 2018 din zodiac

Una dintre native va avea un an fulminant. I se vor îndeplini toate dorințele și va avea parte de surprize plăcute neașteptate.

Anul 2018 se anunță unul plin de reușite pe plan profesional, unul complet și din punct de vedere emoțional. Vor exista suficiente oportunități încât femeia născută sub un semn zodiacal de foc să facă tot ce își dorește.

Este vorba despre femeia Leu, cea care s-a relansat încă din anul 2017. Această nativă va avea parte de lucruri frumoase încă de la începutul acestei primăveri.

Lunile martie, aprilie și mai vor consta în schimbări excepționale la nivel personal. Toate nelămuririle vor fi clarificate cu privire la starea ei de psihic. Femeia Leu va cunoaște ce trebuie făcut pentru a se simți mereu în largul ei.

Anul acesta îi va aduce multe motive de bucurie. Relația cu persoanele din jur (rude, prieteni, colegi de muncă) va evolua calitativ.

Femeia Leu va învățat să asculte, să lase de la ea, să știe să treacă peste orice problemă, să învețe să îi adune în jur pe oamenii cu adevărat apropiați sufletului ei.

Femeia Leu care s-a născut în luna iulie are șanse foarte mari să se stabilească în străinătate, într-o țară unde a visat dintotdeauna să ajungă.

Femeia Leu care s-a născut în a doua decadă, august, va străluci la propriu în țară. Dacă are în plan să își deschidă o afacere va avea toate datele necesare să reușească.

Banii vor veni prompt, mai repede decât se așteaptă. Va avea parte de o evoluție financiară serioasă.

Va ști să investească cu cap, să nu mai arunce banii în stânga și dreapta fără rost. Astrele sunt de partea ei, așa că nu trebuie să facă altceva decât să se bucure de lucrurile frumoase care vin în viața ei anul acesta.

www.teotrandafir.com


IAN 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...