[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

(INTERVIU) Valentin BUTNARU: Cu acest gând mă culc și mă scol!

A asigurat paza primelor persoane în stat, dar de ceva timp a emigrat în SUA. Acolo, chiar dacă nu-i este ușor, își urmează visul – de a fi interpret. Despre provocările pe continentul american, ce-i lipsește cel mai mult, dar și cum își vede viitorul, Valentin Butnaru a povestit într-un interviu acordat portalului SHOK.md.

SHOK: Ai lucrat mai mulți ani la SPPS, iar anul trecut ai emigrat în SUA. Ce te-a determinat să faci acest pas?

V.B.: Au fost mai multe motive care m-au determinat să vin în America. Unul dintre ele a fost soția mea, pentru că ea și-a dorit mult să-și facă studiile anume în SUA și eu sunt aici ca să o susțin. Iar un alt motiv este pasiunea mea pentru muzică.

butnaru4

S.: Nu ți-e dor de fostul serviciu? Ce amintiri te leagă de SPPS?

V.B.: Pe parcursul activității mele la SPPS am avut parte de colegi foarte buni, cu multă experiență de la care am învățat foarte multe lucruri bune și vreau să le mulțumesc pe această cale, de ei îmi este dor în primul rând. Experiența pe care am trăit-o pe tot parcursul activității mele este o amintire frumoasă de care n-o să mă despart niciodată.

butnaru3

S: Cum e viața în SUA? Cu ce te ocupi acolo?

V.B.: Orice început nu e deloc ușor. Ceea ce m-a ajutat foarte mult a fost suportul unor prieteni stabiliți de mulți ani în SUA, care m-au susținut și m-au încurajat. Încă mai trec prin această perioadă de acomodare, m-am înscris la un colegiu unde studiez limba engleză, pentru deținătorii de Green Card acest curs este gratis, iar ceea ce se cere este doar voință și muncă. Am început într-un mod mai serios să fac muzică și la moment practic ore de canto cu unul din cei mai buni profesori de canto din România, D-nul Daniel Miclea, care e stabilit aici de mai mulți ani.

butnaru1

S: Ce nu îți place în State? Ce îți lipsește?

V.B.: În America viața e frumoasă dar ceea ce nu-mi place aici este faptul că foarte repede trece timpul. Nici nu-mi dau seama când au trecut 10 luni din viața mea. Cel mai mult îmi lipsește familia.

butnaru2

S: Știm că ești extrem de talentat. De ce nu ai urmat o carieră muzicală în R. Moldova?

V.B.: Au fost mai multe motive care m-au împiedicat să fac muzică, dar niciodată nu e târziu. Eu consider că șansele ne sunt date în viață pentru a profita la maxim de ele și nu pentru a le lăsa să treacă pe lângă noi. Faptul că am ajuns aici, în America, consider că e o șansă. Sper ca bunul Dumnezeu să fie și de acum încolo alături de mine și să-mi dea putere  să mă ocup de ceea ce mi-e drag sufletului meu – muzica.

butnaru

S.: Am văzut că pe continentul american continui să cânți. Admiți că ai putea face acolo o carieră muzicală? Cu cine ai vrea să faci un duet?

V.B.: Emerson spunea: ,,Nimic măreț nu s-a creat fără entuziasm”. Muzica e cea mai mare pasiune a mea și o fac cu mare entuziasm, și din tot sufletul. Îmi doresc o carieră muzicală, cu acest gând mă culc și tot cu el mă scol. Lucrez acum la câteva piese care îmi aparțin, dar încerc să colaborez și cu mai mulți compozitori. Încă nu m-am gândit să fac un duet cu cineva anume, dar timpul le va arăta pe toate.

butnaru1

S: Când planific să revii acasă? Unde îți vezi viitorul?

V.B.: Nu sunt sigur când mă întorc acasă pentru că am mult de muncit la tot ce mi-am propus. Eu sunt foarte optimist și îmi dau seama bine că viitorul meu e în mâinile mele. Mă văd acolo unde îmi doresc din toată inima.

S: Ce planuri ai pentru următorii 5 ani?

V.B.: Foarte bună întrebarea! Vreau să fac muzică, asta este ceea ce-mi dictează inima. Am un proiect muzical stabilit deja la care voi munci cu toată dăruirea.

S: Vă mulțumim!

SHOK.md
Foto: arhivă personală

 


MAI 5, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...