[ X ]
[ X ]
FRESH
În vară ar fi marcat 1 AN DE IUBIRE CU UN BĂRBAT MISTERIOS… Olia ...
Katy Rain, despre ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: „Trandafirii pe mine nu mă ...
Silvia Petrov – MAMĂ DE 4 LUNI: „Întotdeauna am crezut că maternitatea ...
Mama ei I-A CUNOSCUT ALESUL, abia înainte de nuntă! Lenunța Gheorghiță: ...

Un nou ÎNCEPUT în Austria! Dorina Bagrinovski, despre JOB-ul său: „Cel mai mare avantaj a fost că vin din Republica Moldova”

Fosta consilieră a ministrului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Dorina Bagrinovski, recent, a obținut un nou job – tocmai în Austria, în calitate de key manager la SOCCER MASTER™. Contactată de SHOK.md a oferit mai multe detalii despre noua sa activitate, dar şi cum i s-a schimbat viaţa după plecarea de la Minister și din Moldova.

SHOK.md: Cum s-a schimbat viața ta după ce ai plecat de la Minister?

D.B: Viaţa mea s-a schimbat radical, a fost momentul când m-am așezat și mi-am zis – azi trebuie să iau o decizie definitivă ce trebuie să fac mai departe. Nu aveam mult timp la dispoziţie, pentru că trebuia să-mi întrețin copilul şi să mă gândesc cu ce vom trăi pe azi, pe mâine. Am avut norocul, că deja o parte dintre membrii familiei mele erau deja stabiliţi în Italia, rămânea doar eu să decid ce fac. Şi am decis, să îmi iau copilul, să îmi iau la revedere de la prieteni, amici, cumetri, și să pornesc pe un nou drum. Deşi aveam familia în Italia, asta nu însemna că aveam totul pus pe tavă. Trebuia să mă orientez rapid, să iau totul de la zero, casa, lucru, grădinița, limba, care, aparent, pare ușoară, dar nu e așa. Nu este totul roz în lumea străină şi nimeni nu te așteaptă cu brațele deschise – nimeni, dar trebuie să mă adaptez şi să îmi creez o viaţă mai bună, că uneori aveam impresia că lumea se uită la mine, să nu fac ceva greșit, că pot să fiu criticată, comentată sau poate voi fi judecată cum se obișnuiește la noi în ţară. Dar nu este aşa, deja  am făcut pasul spre o viaţă mai bună şi o nouă provocare. Încet mă adaptez plus şi copilul meu este alături de mine, asta cel mai mult contează .

SHOK.md: Regreţi că ai făcut acest pas sau din contra?

D.B: Nu regret pasul făcut. Am încheiat o etapă din viața mea, muncă la Minister, unde am avut foarte multe de învățat, o experiență de nedescris, dar cum se spune – în viaţă dacă o uşă se închide, sigur alta se va deschide şi încă mai bună. Eu am fost mai norocoasă, nu doar jobul l-am schimbat, dar și țara, şi sper că fetița mea va avea un viitor mai bun.

SHOK.md: Cum ai ajuns în calitate de key manager în Austria la Soccer Master?

D.B: Se știe că am o simpatie aparte pentru fotbal şi o mare pasiune pentru ceea ce se întâmplă în această sferă. O mare parte şi bună experiență am avut-o în clubul “FC Costuleni “,  încât mereu am visat să lucrez în domeniul fotbalului.

Acesta este domeniul în care mă regăsesc și pe care, deocamdată, vreau să îl urmez. Am contactat câţiva prieteni care sunt aproape de Italia, cu care am ținut legătura în acești ani, am trimis CV în atenția mai multor agenții care au  legătură cu fotbalul și, probabil, faptul că anterior am avut experiență in domeniu a fost decisiv pentru ei să mă aleagă.

Am fost invitată la un interviu în Austria, pe care l-am trecut cu bine şi mi s-a oferit posibilitatea să lucrez cu ei în echipă, şi cel mai mare avantaj a fost că vin din Republica Moldova, iar toate proiectele şi evenimentele sportive pe care urmează să le demarez anul acesta vizează anume țările precum Rusia, România, Ucraina, Kazahstan şi multe alte ţări.

SHOK.md: Care sunt provocările noului job?

D.B: Îmi plac provocările, nu mă sperie, dimpotrivă, mă ambiționează. Acum lucrez la un proiect care va derula în vară. Este vorba despre organizarea unui cantonament în Austria pentru câteva țări din Europa. Îmi doresc foarte mult ca în proiectele viitoare să includem și Republica Moldova.

SHOK.md: Ce aşteptări ai de la noua țară în care veți activa – Austria?

D.B: Nu îmi place să îmi fac planuri. Mă gândesc mereu doar la un scop anume în viaţă care trebuie să lucrez, să ajung acolo unde îmi doresc. De obicei, sunt omul care trăieşte clipa. Fiindcă nu o dată m-am convins, că oricât de mult ți-ai programa ceva, intervine altceva care îți dă peste cap toate planurile.

Eu cred în destin, și mai cred că depinde și în mare parte de om cum reușește să își gestioneze ceea ce îi este prescris.

Ceea ce nu se întâmplă, mulțumesc lui Dumnezeu și merg înainte. Eu merg pe ideea că toate necazurile și bucuriile trebuie privite ca pe niște teste, Dumnezeu îți dă atât cât poți duce.

Pot să zic, că nu mă rezum doar la un sigur lucru nici în Austria, nici în Italia, îmi trăiesc fiecare zi, şi mă bucur de fiecare dimineață în care mă trezesc, că sunt sănătoasă, că oamenii dragi mie îmi sunt alături și că îmi cresc frumos copilul.

Cristina TOMAC


MAR 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...