[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

(INTERVIU) Valentina OSTAP: Cu siguranță, părul înfrumusețează femeia și o face mai senzuală

Valentina Ostap este tânăra căreia i se spune ,,Rapunzel”, asemeni unui personaj de poveste.  Această asemănare este făcută datorită părului său lung de 1, 55 m, care este un simbol al feminității. Valentina a acordat un interviu pentru SHOK.md și ne-a dezvăluit din secretele, ce au ajutat-o să-și păstreze podoaba capilară frumoasă și sănătoasă.

SHOK.md: Când ai pus ultima dată un foarfece în părul tău, de fapt ai făcut-o vreodată?

Valentina Ostap: Acum doi-trei ani în urmă am fost la salon și mi-am retezat  aproximativ 30 cm din lungimea părului, de fapt, l-am scurtat. În general obișnuiam să-l scurtez o dată la un an, cred ca îmi fac într-o zi drum la salon sau poate am să o rog pe mama să mi-l reteze un pic.

rapunzel (3)

SHOK.md: Ți-ai lăsat părul să crească pentru că ești adepta părului lung sau ai fost constrânsă de familie?

V.O.: Da, sunt adepta părului lung. Cu siguranță, părul înfrumusețează femeia și o face mai senzuală.

SHOK.md:  Apropo ești singura din familia ta care are o podoabă capilară atât de bogată sau sunt și alți membri?

V.O.: Toate fetele din familia noastră au podoaba capilară bogată, diferă doar ca lungime și culoare, Victoria e șatenă, Gurieta e roșcată-foc, iar eu și mama suntem într-o culoare.

rapunzel (5)

SHOK.md:  Ai avut situații în viață în care lungimea foarte mare a părului ți-a dat mari bătăi de cap?

V.O.: Un caz mai recent a fost acum câteva săptămâni, când am fost rugată să înlocuiesc o colegă din trupa de teatru. Înainte de spectacol m-am îmbrăcat repede, eram constrânsă de timp, și am dat să-mi pun masca, când colo ….hopa… masca nu îmi acoperea părul era prea mică, am încercat în mai multe moduri, dar nu am reușit să camuflez părul după mască și atunci a apărut ideea să-mi împletesc două cosițe care au creat un chip, cred eu, interesant.

SHOK.md:  Ce investești mai mult în părul tău, timp sau bani?

V.O.: Timpul este „prețul” cu care plătesc lungimea părului, îmi ia mult timp la spălare, la uscare, dar cel mai mult – la pieptănat – destul de neplăcută procedura a devenit pieptănatul părului după spălare, este dificil și greu, chiar îmi obosesc mâinile la pieptănat. În fine, cred că se merită, e bine să investești răbdare în ceea ce iubești, dar eu chiar îmi iubesc podoaba capilară.

rapunzel (6)

SHOK.md:  Înainte de-a ieși din casă cât timp îți ia să te coafezi?

V.O.: De obicei, nu prea mult, 5-10 min, deja procesul de împletire a devenit ceva mecanic, într-o zi am încercat să raționalizez procesul de împletire și dacă sincer nu mi-a reușit să mă împletesc , stfel că a trebuit să fac lucru ăsta fără a conștientiza procesul în sine. După spălare stau aproximativ 2 ore, au fost cazuri și mai mult pentru a-l aranja.

SHOK.md:  Spune-ne câteva detalii despre cum reușiți să vă întreține-ți podoaba capilară atât de bogată și frumoasă? Care este secretul?

V.O.: Cred că tot secretul e în genetică. Ereditar fetele din familia noastră au moștenit podoabe capilare bogate, astfel că mie doar îmi rămâne să-i fac procedurile cunoscute și uzuale: spălat la 7-10 zile, clătit cu apă în care dizolv oțet și de obicei îl usuc natural fără a folosi phoen-ul.

rapunzel (1)

SHOK.md:  Ar fi păcat să renunți la lungimea părului, însă ținând cont de faptul că ești pasionată de actorie, să presupunem că pentru un rol ți s-ar propune să te frezezi, ai face-o?

V.O.: Sunt pasionată de actorie, iubesc la nebunie teatrul și activez în acest domeniu. Mi-ar plăcea să vină o astfel de propunere, ar fi tentant, iar mie provocările îmi dau doza de adrenalină de care am nevoie.

rapunzel (4)

SHOK.md:  Dacă totuși te-ai gândi într-o zi să-ți schimbi look-ul, care este coafura pe care dori să o ai?

V.O.: Aș opta, cred, pentru coafura gen Maryl Streep sau Gillian Anderson, un pic ondulat până mai jos de umeri.

SHOK.md:  Până-n prezent ai avut oferte de a-ți vinde podoaba capilară? Care a fot recompensa care ți s-ar fi dat?

V.O.: A fost un caz, când un domn m-a oprit și m-a întrebat dacă aș dori să-mi tund părul și să-l vând, mi-a propus 200 euro per 100 grame. Sigur că l-am refuzat! Niciodată nu aș face-o, poate din egoism, dar poate din motiv că e parte din mine și nu cred că e corect față de propria persoană.

rapunzel (7)

SHOK.md:  Ce reacții au trecătorii atunci când îți văd podoaba capilară? De cele mai dese ori ți se spune ,,Rapunzel. Ce părere ai despre acest lucru?

V.O.: Nu ies cu părul pe spate, ar fi culmea la cât de aglomerat e transportul public, plus că e prea lung și firul e foarte subțire se încâlcește repede. Oricum reacțiile la cosiță sunt diferite, unii sunt șocați, alții se minunează, unora posibil nu le place. Cel mai mult iubesc reacția copiilor, ei fiind cei mai sinceri, am prietene ale căror fetițe mă numesc Rapunzel, neagă cu vehemență că sunt Valentina și nu permit mămicilor să le reteze părul zicând că își doresc și ele așa păr lung.

Natalia MORARU

Foto: arhivă personală


IAN 25, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...