[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi - SURPRINȘI în Scuarul Catedralei! FOTO//

Redacția noastră a intrat în posesia unor imagini în care celebrul compozitor Eugen Doga discută cu Ion Ceban, candidatul pentru funcția de primar al capitalei. Se pare că, cei doi s-au întîlnit în centrul orașului, la festivitățile dedicate Hramului Capitalei, deoarece se vede că se află în scuarul Catedralei Mitropolitane ”Nașterea Domnului”, informează SHOK.md.

Doga și Ceban își zîmbesc și discută amical. Mai mult, Ion Ceban, împreună cu soția sa, Tatiana, l-ar fi felicitat pe maestru cu ocazia sărbătorii, dăruindu-i un buchet de trandafiri.

Într-o postare pe Facebook, Ion Ceban anunță că fiica sa, Ilinca, a participat, astăzi, alături de un colectiv de dans, la festivitățile dedicate Zilei orașului, dansând pe scena din scuarul Catedralei. Probabil acolo și s-a întâlnit Ion Ceban cu Eugen Doga.

”Astăzi Ilinca a dansat pe ritmurile muzicii marelui maestru Eugen Doga. Alături de echipa sa de la școala de dans a participat la sărbătoarea dedicată Hramului Chișinăului organizată în scuarul Catedralei Mitropolitane.  Mîndru de ea!”, a scris candidatul.

SHOK.md


OCT 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...