[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore: "Am făcut sex în trei şi îmi pare rău!"
SE ÎMPACĂ viața profesională cu cea personală? Vera Năstăsiu: Nu prea. ...
Are 4 copii ȘI MAI VREA! Ilie Maxian: „Îmi mai doresc o fetiță”
A spus CÂTE MII DE EURO costă rochia ei de mireasă! Tany Vander: „E ...

10 LUCRURI despre ea! Bloggerița Vlada Cotorobai: „Nu înțeleg de ce atâta lume mă consideră de bani gata, realitatea e alta”

Bloggerița Vlada Avornic (Cotorobai) a dezvăluit, recent, 10 lucruri despre sine, pe care mulți nu le cunosc, informează SHOK.md.

„Pentru că au mai apărut omuleți noi pe aici, pun pariu că nu mă prea cunoașteți și poate nu înțelegeți care e rolul meu pe Instagram. Așa că am decis să vă zic 10 lucruri random despre mine care nu le-am vorbit niciodata pe aici. •Să începem :

  1. Am învățat la Liceul Teoretic “Dante Alighieri” din Chișinău și cunosc limba italiană.
  2. Când eram în perioada liceului participam la concursuri de canto, pentru că credeam că am talent și pot cânta. ? (visam să devin interpretă)
  3. Ador câinii, dacă as putea as lua toți câinii de pe stradă și i-as duce acasă❤️ Am 2 cățeluși micuți și deștepți si le duc dorul.
  4. Sunt o fire ambitioasa și mă pot descurca in orice situație. Totodata mă confrunt și cu lenea, asta e cel mai mare minus al meu. Dacă mă apuca lenea e vai de capul meu. ??
  5. Nu sunt o amatoare de produse de make up. Am doar strictul necesar și nu mă dau în vânt sa cumpăr produse super scumpe sau doar pentru că sunt populare.
  6. Colecționez pantofi, am deja vreo 80 de perechi (poate mai multe) dar nu le-am incaltat pe toate. Mie îmi place să le cumpăr și sa mă uit la ei. Îmi aduce o stare de bine ? fetele o sa mă înțeleagă.
  7. Sunt blogger din vara anului 2010, dar am decis să mă ocup mai serios de aceasta activitate aproximativ 2 ani în urmă.
  8. Blogging-ul nu e job-ul meu! Sunt realista și înțeleg că da, se poate de câștigat cu el dar nu într-atât de mult ca să mă întrețin. De aceea, am mereu un job la îndemâna ca să nu mor de foame.?( eu vorbesc de situația mea acum, nu de cei mai populari bloggeri).
  9. Nu înțeleg de ce lumea mă consideră o persoana tifnoasa și de bani gata, pentru că realitatea e alta. Am fost crescută intr-o familie simpla, nu am tată , știu ce înseamnă sa ai probleme și știu cum să le țin piept. Da, sunt cu tupeu, dar sunt sinceră și mereu prietenoasa cu lumea care mă înconjoară.
  10. Cel mai mare vis al meu este să devin “shoes designer” !!! ? Sper intr-o buna zi să îmi îndeplinesc acest vis, dar eu oricum nu mă dau bătută și voi lupta, mai devreme sau mai târziu totul se va întâmpla! ❤️”, a scris bloggerița, pe Instagram.

SHOK.md


IAN 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...